Geruststellend

Elke stap wordt uitgelegd en ze nemen alle tijd.

Goed!

8 uur afspraak, maar baliemedewerkers beginnen pas na 8 uur. Verder netjes geholpen, nieuwe tandarts wegens verhuizen van vorige tandarts naar Polen.

Tevreden

uitstekend personeel.

Vervangende afspraak beter dan normale afspraak

Mijn afspraak voor gebitsreiniging viel uit ivm ziekte om 11:00, ik kreeg de optie om op de andere locatie 11:10 bij een andere behandelaar te komen. Dat was al top voor het snelle schakelen. Uiteindelijk was de ervaring bij de andere behandelaar veel beter dan vorige of eerdere afspraken voor gebitsreiniging. In de toekomst zal ik een voorkeur hebben voor deze behandelaar, ik ben perfect geholpen en ook nog snel. Al in al goede ervaring

Zoals altijd goed

Absoluut een aanrader!

Fantastische tandartspraktijk! Geweldige praktijk! Vriendelijk, professioneel en deskundig team dat je op je gemak stelt. Moderne en hygiënische praktijk met uitstekende zorg. Absoluut een aanrader!

zoals gebruikelijk: klasse!

zie boven

fijne benadering en goed uitleg

Vriendelijke tandarts

Vriendelijke tandarts, en komt professioneel over

Prettige benadering

Goede uitleg van werkwijze. Meekijken wat er volgens de tandarts moet gebeuren en dan meebeslissen

Prima geholpen door vriendelijke dames.

Uitstekende behandeling volgens het plan wat we hadden besproken.

Fijne praktijk!

Goede sfeer, fijne medewerkers.

zeer tevreden

vriendelijke ontvangst

Super fijn

Erg fijne en sociale artsen, alles word duidelijk uitgelegd.

fijn, dat ik snel terecht kon bij Andrea voor mijn losgeraakte spalkje

Ik ben correct geholpen, maar de lijmlaag op het spalkje werd rijkelijk aangebracht, waardoor tong en keel begonnen te branden en er een hele bobbel was ontstaan bij het spalkje, maar volgens Andrea was dit beter, omdat het spalkje dan langer zou blijven zitten. Eerst wel last, later weer bijgetrokken. Nu weer goed.

Zeer positief

Was een stuk van mijn voortand afgebroken morgens gebeld en een uur later weer helemaal okay zeer tevreden dus

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

Door het afbreken van een een vulling in mijn kies ,heb contact met de tandartspraktijk opgenomen en kon snel behandeld worden.

Prima geholpen

Goede ervaring

Volgens afspraak, no nonsense

Volgens afspraak en eerder klaar dan verwacht.

Bijna geen wachttijd

Goede uitleg over behandeling.

Goede en fijne behandeling, met tussen door nog controle van Hendrika, as foutje in planning maar super opgelost

Vriendelijk

Eerste keer naar deze tandarts, Voelde gelijk goed. Vriendelijk ontvangen Netjes geholpen en uitgelegd.

Ter zake en duidelijk

maar weer een andere tandarts

Prettige ervaring

Een ervaring die zorgde voor minder angst voor de pijn

Alles op tijd gedaan

Precies op de afgesproken tijd

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde