Prima behandeling.

Reden afspraak: jaarlijks consult. Tandarts nuchter, serieus, zorgvuldig, vriendelijk, cliëntgericht. Kortom een contact en behandeling, zoals ik het van een goede tandarts verwacht.

Helemaal tevreden

De halfjaarlijkse controle verloopt altijd prettig. Ik wordt goed geïnformeerd over de staat van mijn gebit en het wordt daarna heel vakkundig en goed gereinigd.

Dankjewel voor de goede zorgen

Ik was voor controle en alles ging prima, ze luisteren goed en het is een prettige ervaring (voor hoeverre dat kan bij de tandarts hihi)

Ontvangst bij de balie is echt geweldig. De behandeling ging super goed, zonder pijn. Baukje is top mondhygiëniste

Prima zeer deskundige tandarts

Zeer deskundige tandarts ben onderbehandeling voor kroon welke 22 oktober wordt geplaatst.

Altijd goed geholpen

Mijn ervaring met tandarts Keulen waren perfect, jammer dat hij bij jullie weg gaat.

Goed geholpen

Prettig geholpen door Wietske, prima uitleg erbij.

De ontvangst in de praktijk is altijd hartelijk en de tandarts is zeer deskundig.

Perfecte gebitsreiniging behandeling !

Alles werd vooraf heel duidelijk uitgelegd hoe de behandeling zou gaan verlopen en, niet geheel onbelangrijk, welk stopteken er kon worden gegeven. Zeer professionele en uitstekende behandeling door zeer competente mondhygiëniste!

Zeer deskundige en fijne tandarts!

Andrea is in een woord geweldig! Rustig, kundig en doet geen onnodige ingrepen. Neemt de tijd en neemt je serieus! Heel blij met haar!

Helemaal goed

Prettige ontvangst in een aangename ruimte. Behandeling door tandarts Andrea attentvol, zorgvuldig en pijnloos.

Goede en zorgzame behandeling

De tandarts hield goed rekening met mijn persoonlijke situatie.

Heel goed

Mijn tandarts rené is super helemaal omdat ik ook wat angstig ben voor de tandarts hij doet het super, ik wil geen andere tandarts meer.

Ga 3 keer in het jaar naar de mondhygiëniste en dat bevalt mij heel goed

Zonder kokhalzen

Ondanks mijn problematiek super geholpen

Al jaren tevreden

Altijd goed lief en leuk, bij Wietske

Deskundig en vriendelijk behandeld

duidelijk en in mijn geval (stukje uit de kies)

na uitleg situatie, meteen actie.

Super goed

Vriendelijk,meelevend en kundig!

Kon gelijk terecht na probleem met kies

Er werd uitgelegd wat er ging gebeuren

Vriendelijke Tandarts en assistenten.

Altijd een vakkundige behandeling, met uitleg en adviezen, en staat altijd open voor een vraag , voor mij een Top tandarts.

Ik ben erg goed geholpen en erg kundig.

al vele jaren blij met mijn tandarts Hendrike Landman

Vriendelijk, voorkomend, vertrouwd en bovenal naar mijn oordeel zeer kundig !

prima geholpen

Willemstraat 1

8601 GH Sneek

Over Kraan Tandheelkunde Willemstraat

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Hiermee zijn wij u van dienst: * Algemene tandheelkunde * Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses * Implantologie * Kronen en bruggen (metaalvrij) * Mondhygiëne/parodontologie * Esthetische tandheelkunde