Wordt Altijd prima en snel geholpen

Deskundige behandeling en minimale wachttijd

Prettige behandeling (voorzover zoiets prettig kan zijn), deskundig en vlot.

Altijd plezierig met kwaliteit voor details

Behulpzaam als je vragen hebt en after service is prima. Fijne connectie met Hero en Raiha.

prima en netjes geholpen

professioneel en correct geholpen

Altijd fijn

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaringen bij deze tandartspraktijk. Ze zijn altijd vriendelijk en maken graag een praatje, wat de bezoeken erg aangenaam maakt. De tandarts (Michael Profitlich) en assistente voeren hun werk professioneel uit en laten alles soepel verlopen. Ik kan deze praktijk dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die opzoek is naar een betrouwbare en vriendelijke tandarts.

Goed en snel geholpen.

Er wordt goed geluisterd. Het probleem werd direct vakkundig verholpen. Geen tandpijn meer gehad.

Gaat altijd goed

Heb geen klachten , je wordt zeer goed geholpen

Snel en goed

Korte wachttijd Efficiënte behandeling Afspraak meteen gemaakt

Fijne uitleg door de assistente.

Mijn dochter vind het altijd spannend en wil graag weten wat er gaat gebeuren. Afgelopen keer hadden we een fijne assistente die alles goed uitlegde aan mijn dochter. Ze vertelde wat ze ging doen en vroeg tussendoor of het allemaal nog goed ging en als het niet fijn was dat ze haar hand op moest steken en dat ze dan zou stoppen. Heel fijn voor mijn dochter dus en dat gaf haar een gerust gevoel!

Vriendelijk onthaal een een goede behandeling

Je wordt netjes en vriendelijk ontvangen. In een ontspannen sfeer door een professioneel team. En altijd zeer goed geholpen

Vriendelijke kundige tandarts, maar jammer dat zij uitspraken doet dat Independer ongevallen verzekering geen vergoeding zal geven, want dat weet ze niet. Ik moest op dat moment alles nog indienen bij Independer betreffende 2024. Ik wacht hun reactie nl nog af, maar mijn sit stond wel bij de 4 mogelijkheden voor een Tandongeval. Dan kan ik mijn aanvullende verzekering behouden voor 2025 Vr groet

uitstekend

Zeer efficiënt, vriendelijk en goede zorg.

Goed geholpen

Snel en vakkundig

Vriendelijke, persoonlijke en deskundige behandeling .

Goede uitleg over plan en prijs vooraf. Uitvoering was top. Erg gecharmeerd van apparaat om gebit te scannen. Zodat ik niet hoefde te happen voor een mal

top

Zeer war welkom, empathie en goede informatie over behandeling.

Vriendelijke, professionele mensen

Ga al heel wat jaren naar MTC en ben over het algemeen zeer tevreden.

Deskundige behandeling met prima personeel

Ik vind het een hele fijne praktijk.

Ik word altijd heel goed geholpen.

Een hele fijne tandarts

Jos zag een versleten vulling en heeft hem gelijk met de controle gemaakt. Hij denkt altijd met je mee, is kundig en erg aardig.

Uitstekend geholpen

Tijdens het poetsen van mijn tanden constateerde ik een verandering.Omdat ik binnenkort op vakantie ga leek het mij beter om even te laten controleren of dit een probleem kon zijn. Ondanks de halfjaarlijkse controle bleek mijn kies in slechtere onverwachte staat te zijn. Ik ben na overleg wat te doen direct geholpen. Mijn kies is keurig verwijderd.

Goed!

Pijnloos, snel.

Prima,adequaat.

Snel en prettige sfeer. Waardeer het zeer dat ook Jos Biesheuvel nog tijd voor uittrok om stukje gebroken tandarts te repareren!!

Deskundig en vriendelijk

Had vertrouwen, werd ook goed uitgelegd.

Het was goed bij jos

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!