goed en snel

goed . duidelijk en snel

Het is goed gegaan

Very çok guzel

Tand was kaput,ama tand nu very çok güzel maakt

Ik moest om 15.45 er zijn en om 16.45 zat ik nog in de wachtkamer. Uiteindelijk toch maar gevragen of ze me vergeten waren en idd hebben ze me door de war gehaald met een andere klant die bijna een gelijke naam had. Uiteindelijk snel snel geholpen omdat de dag al voorbij was natuurlijk voor haar. Wel netjes geholpen verder!

Prettige omgang met duidelijke uitleg.

Behandeling ging goed de napijn was minder.

Gewoon een goed en fijne tandarts

Gewoon een goed en fijne tandarts

Goede bekwame zorg

Heb het gevoel dat de zorg serieus en bekwaam uitegvoerd wordt

Zie boven.

Goede behandeling met veel respect

Ik heb veel angsten voor de tandarts dus zag erg op tegen de behandeling. Bij MTC en tandarts Michael en zijn assistent wordt ik met respect behandeld en is iedereen erg aardig. Na de behandeling weinig tot geen last gehad.

Prima is mijn ervaring alles loopt op rolletjes bij mtc

Alles gaat prima op tijd,je wordt goed behandeld en àlles wordt ook goed uitgelegd

Altijd gezellig en goed geholpen

Superfijn

Na kiespijn in weekend maandagochtend direct geholpen. Heel fijn

Snel en goed geholpen

Had (voor mijn gevoel) een scheurtje in mijn kies en gebeld om een afspraak te maken. Kon eigenlijk dezelfde dag al terecht, ware het niet dat ik aan de andere kant van Brabant werk en de mogelijkheid niet had. Afspraak voor de volgende dag gemaakt. Precies op de afgesproken tijd ben ik naar binnen geroepen en zo’n 20 minuten later stond ik met een vervangen vulling weer buiten. Top!

Hele fijne manier van behandeling, waarbij enorm rekening gehouden wordt met mijn angst.

Door de behandelingen bij MCT ben ik niet meer bang voor de mondhgieniste en tandarts en laat ik op regelmatige basis mijn gebit schoonmaken en controleren.

Een stukje uit mijn kies was zo opgelost. Ik kon dezelfde dag al komen. Goede service en vriendelijk personeel.

Geen gaatjes!

Correct, netjes, klantvriendelijk, duidelijk, respect, juiste voorlichting

Perfekt.

Werkt keurig op tijd en indien nodig altijd bereid om een afspraak te verzetten

Als volgens afspraak en het hele team is top.

Goed en fijn

Goed en fijn contact

Ben heel tevreden met de klacht waar ik voor kwam het is bekeken en allemaal uit gelegd hoe het zit Is goed uit gelegd

keurig.

Er word wel naar je geluisterd.

Kort, krachtig én effectief

Je wordt er fijn geholpen,als er iets is proberen ze dat ook gelijk op te lossen.

Ontspannen

Goede uitleg en vriendelijke en ontspannen behandeling

Niets verkeerd te melden

Goed georganiseerd waaronder goede communicatie en goed personeel. Nooit behandelingen uit commercieel oogpunt aanbevolen.

De Waard 5 e

4906 BC Oosterhout

Over Medisch Tandheelkundig Centrum Oosterhout

Bij Medisch Tandheelkundig Centrum (MTC) in Oosterhout zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van medewerkers die u graag willen helpen!