Prima zoals altijd

Geen lange wachttijd, goed en vriendelijk met een praatje.

Goed geholpen

Goed, vriendelijk, kundig

Een duidelijk behandelplan met goede uitleg

Een fijne praktijk met een prima tandarts die uitstekend het behandelplan duidelijk uitlegt en er ook zo na werkt Bedankt Jordy en assistente

Meedenkend en adviserend

Meedenkend en adviserend

Gewoon goed

Ging gewoon goed

Fijn dat meteen alle behandelingen zijn uitgevoerd

Zoals al vermeld vind ik het fijn dat de behandelingen direct zijn uitgevoerd.

Heel goed

Dezelfde dag nog geholpen vanwege een afgebroken kies.

vriendelijke correcte behandeling

zie hierboven

De tandarts heeft mij van mijn angst afgeholpen. Meneer Claessen doet zijn werk ontzettend goed! En zijn assistentes ook! Heel erg blij mee.

Goede tandarts

Wordt altijd perfect geholpen

Professioneel

Mijn mondhygiëniste heeft me veel geleerd over het onderhouden van mijn gebit. Schoonmaken en verder onderhoud is gewoon top!

Altijd goed

Aardig personeel

Vlotte en goede behandeling

Vlotte en goede behandeling, vriendelijk contact.

Zorgvuldige behandeling en begeleiding

Nvt

keurig en goed

behandeling prima, maar het nieuwe apparaat voor de verwijdering van tandsteen werkt efficienter maar het koude water maakt de behandeling niet aangenaam

top

kundig en vriendelijk

Deskundig, vriendelijk

geen opmerkingen, meteen vervolgafspraak gemaakt voor vullen

Er is goed geluisterd, gekeken en afspraak gemaakt over als de klachten zich weer voordoen

Vriendelijk, kundig, goede uitleg.

Een fijne praktijk met vriendelijke mensen. Aanmelden, eventjes wachten en je wordt opgehaald.

Vriendelijk en prettige behandeling

Snel, efficiënt behandeld als ook vriendelijk te woord gestaan.

Goed!

Goed!

prima geholpen

prima geholpen

Gelijk een kwijtgeraakte vulling geplaatst

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!