Deskundig

Deskundig/vriendelijk.

Professioneel

Afspraken zijn redelijk op tijd en receptie tandarts assistente vriendelijk

Weer goed behandeld

Is altijd eerlijk en duidelijk

Prima behandeling

Snel, vriendelijk en deskundig

100 % tevreden

zoals altijd een fijne en deskundige behandeling

Tevreden

Ben er tevreden over .

Snel maar zakelijk

Niet duidelijk in stellen van diagnose. Eerste bezoek.wie is wie in welke functie Mag vriendelijker met oog voor de persoon.

ben tevreden

ben al jaren bij deze tandarts patient

Ik ben uitstekend geholpen door de heer Albers

De heer Albers heeft mij prima geholpen. Ik heb geen problemen meer met de betreffende tanden.

Prima behandeling

Prettige, vriendelijke en snelle behandeling

Altijd perfect geholpen

X

Altijd goede service

Super professioneel zowel tandarts vorstermans en assistente. Altijd super vriendelijk. Altijd een genot om mijn gebit te laten controleren. En altijd tonen ze interesse! In 1 woord complimenten voor beiden :-))))

Mijn tandarts nam ruim de tijd voor de behandeling.

Vriendelijke,duidelijke en eerlijke , kundige tandarts. Ben heel tevreden.

Kundig, geduldig en altijd vriendelijk

Kundig, geduldig en altijd vriendelijk. Jordi stelt me altijd zeer op mijn gemak en geeft goede uitleg over wat hij gaat doen de staat van het gebit. Topgast!!

Correct contact, snelle afspraak geregeld

Correct contact, snelle afspraak geregeld

Altijd een glimlach

Altijd een glimlach en goed humeur Altijd vragen hoe het gaat weet wat ze vorige keer heeft gedaan en vraagt dan ook of ik er nog last van heb

Gezellig en vakkundig

Gezellig en vakkundig

Er wordt standaard 2x5 minuten voor gebitsreiniging gefactureerd terwijl de gebitsreiniging binnen 1x5 minuten gedaan is. Klopt dit wel?

Snelle en goede service

Bij de periodieke controle werd vastgesteld dat een vulling vervangen moest worden en dit kon ook direct gedaan worden.

Gewoon prima

Zoals gewoonlijk uitstekende controle

Goede controle met goed advies voor verzorging en geen overbodige kosten (niet noodzakelijke vervanging kroon met afgebroken stuk glazuur).

Uitstekend tandartspraktijk

uitstekend geholpen zoals altijd

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!