Fijne arten en goede service

Goede en kundige behandeling. En n fijne arts

Al 75 jaar Albers Bevalt prima

uitstekend

vriendelijk geholpen door zowel de assistente als de tandarts

Hele goede praktijk. Personeel allemaal vriendelijk.

Mevrouw Blok. Hele goede tandarts. En altijd vriendelijk.

Gewoon goed

Goed en deskundig

goede en vlotte behandeling

goede en vlotte behandeling, alles conform afspraak

Prettige geholpen

Vakkundige behandeling

Deskundige en goede behandeling.

Voor de renovatie van mijn bovengebit goede afspraken kunnen maken.

Normaal

Waarom verplicht ?

Fijne tandarts

Stelt je gerust en legt alles goed uit.

Aardige mensen

Rustige zorgverleners, fijne uitleg.

Netjes geholpen

Fijne tandarts en netjes geholpen

Fijne half jaarse controle gehad

Heel positief. Niets op aan te merken.

Goed behandeld

Goed behandeling door tandarts. Mondhiegieniste was stagiaire en een beetje betuttelend.

Ultiem

De tandarts waar ik mee opgegroeid ben, blijft voor mij ultiem.

Ik ben erg tevreden

Ik wordt prettig ontvangen en de behandeling is goed

Gewoon geweldig

Super goed en vriendelijk geholpen

Vriendelijke tandarts en goede consult

Eigenlijk nog geen klachten

Snel en goed geholpen

Prima behandeling met deskundig advies

De tandarts nam voldoende tijd om de controle te doen, met advies over eventuele verdere behandeling.

Goede ervaring

Een goede ervaring

Mooie praktijk en vriendelijke mensen. Eerlijk

Goede begeleiding.

Prothese aangepast en adviezen gegeven. Heer van Kimmenade staat niet in onderstaande vraag.

Goed geholpen

Fijn contact

Een prettig contact en ik wordt uitstekend geholpen

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!