zoals altijd goede service.

prettig van a tot z

Betrouwbare, goede leuke tandarts

Al tientallen jaren kom ik bij Pieter. Een hele goede leuke tandarts. Gezellig zelfs.

Snel aan de beurt. Vriendelijk ontvangen. Correct behandeld

Al meer dan 40 jaar

prettig

Prettig contact, op tijd

Vriendelijke en deskundige tandarts en ook zijn assistente

Ik ben heel bang voor de tandarts .maar ik heb een heel goed gesprek gehad met de tandarts .zeer vriendelijk personeel. Ik ga er met een goed gevoel (hopelijk )de volgende keer naar toe .

De beste tandarts die ik ooit heb gehad

Deskundig en vriendelijk

Zoals altijd n prettige behandeling..

Altijd geïnteresseerd in degene die in haar stoel ligt..

Snelle afspraak, snel geholpen

Na afbreken van een stukje van mijn kies, kon ik de volgende dag meteen terecht. Er is snel en netjes gewerkt, waardoor het snel weer "gerepareerd" was.

Uitstekend!!

Tandarts J. Van ‘t Hof, heeft mij tussendoor behandeld, omdat ik kiespijn had! De manier waarop hij alles uitlegt en hoe hij de behandeling doet is formidabel!! Geen andere woorden voor!!!l

Perfect, zoals altijd.

Altijd stipt, mooie ontvangst, zeer vriendelijk en natuurlijk vakkundige tandarts en medewerkers.

snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen!

vriendelijk

Bij binnenkomst iedereen vriendelijk, de tand arts assistente legt het goed uit wat ze gaan doen.

J van 't Hof is een top tandarts

Hij is vriendelijk en legt alles heel goed uit.

Heel goed!

Zeer aardige en kundige mondhygiëniste.

Tandarts vertelde goed wat ze telkens ging doen.

Ik ben al 25 jaar tevreden klant

Deskundig en klantvriendelijk.

Fantastische service beide voor me tanden & mijn been

Ik was afgelopen donderdag bij jullie geweest voor een normale check up, maar onderweg was ik van mijn fiets gevallen & het was best heftig open. maar na mijn normale checkup had een van de tandarts mij even geholpen met dis infecteren & iets over heen doen voor op ze minst de fiets rit naar huis. Dankjewel!

Fijne praktijk met goede service

Altijd een persoonlijke benadering.

Een goede behandeling

De tandarts neemt de tijd voor mij en hij neemt me serieus.

Fijne behandeling

Vriendelijke controles met goede uitleg

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!