Uitstekend tandartspraktijk

uitstekend geholpen zoals altijd

Professioneel maar toch persoonlijk.

Altijd weer gezellig bijkletsen met Andre Claesen.

prima en met spoed geholpen

prima en met spoed geholpen

uitstekend

Ben uitstekend geholpen door jullie mondhygianiste.De naam is mij ontschoten maar dat kunnen jullie wel nakijken wie dat is.

Goed en snel geholpen!!

Prima en vlot geholpen

Prima en vlot geholpen

Blij weer terug te zijn bij Meermond

Als van ouds, klantvriendelijk, goede informatie en professioneel

klant vriendelijk

Iedereen was erg vriendelijk zoals altijd en geïnteresseerde!

Deskundig en rustig.

Ben niet meer bang vd tandarts, dat zegt genoeg!!

Een prettige ervaring ondanks dat ik zenuwachtig was.

Snel aan de beurt en een goede sfeer met aardig personeel..je wordt snel gerustgesteld en er wordt naar je geluisterd..

Goed geholpen

Goed en vakkundig geholpen.

Bijzondere vakkennis.

Accuraat en vriendelijk

Afspraak voor periodieke controle. Mijn vrouw en ik werden vriendelijk, enkele minuten vóór de afgesproken tijd ontvangen. Behandeling met enige houdbare pijn maar daaraan valt niet te ontkomen......

uitstekende zorg

Al jaren ervaar ik uitstekende zorg

De tandarts was professioneel, vriendelijk en erg kundig

Ik heb vertrouwen in de tandarts; ze is erg vriendelijk en luistert naar de patient.

Erg goed geholpen!

Zie vorige veld.

Relaxed

Rustig, vriendelijk

Behandeling naar tevredenheid

Met tegenzin ga ik altijd naar de tandarts en het valt achteraf altijd mee. Er werd goed verdoofd bij het trekken van de verstandskies en tussentijds gecheckt of het geen pijn deed.

Kundig als altijd

Fijn dat ik met spoed terecht kon.

Klantvriendelijke behandeling

Uitgebreide toelichting bij de behandeling

Prima en persoonlijk

Prima en persoonlijk

Snelle service na afgebroken tand

Mijn tand brak af en de volgende ochtend kon ik snel terecht en werd er meteen werk van gemaakt.

Goed geholpen en tandarts was weer heel vriendelijk en kundig!

Zie boven.

Gewoon prima

Organisatie heel duidelijk , deskundige arts en mondhygieniste.

Fijne en goede tandarts

Behandeling was goed, zit al jaren bij deze tandarts en ben zeer tevreden.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!