Top tandarts

Nvt

Al jaren met hele gezin

Goed advies en hield rekening met eventuele pijn

Beste tandarts

Voel me thuis en altijd wordt goed behandeld en geïnformeerd.

goed is goed. vriendelijke stagiaire

nogmaals, goed is goed

deskundige tandarts

fijn dat tandarts Blok zo rustig werkt en je op je gemak stelt

Controle, tandsteen verwijderen, top.

Controle was goed, tand waar hoekje van afgebroken was is gepolijst. Daarna tandsteen verwijderd.

goede ervaring

ben behoorlijk geholpen

Netjes op tijd en goed behandeld

Ben zeer tevreden

Goed fijne ervaring zegt waar het opstaat

Vriendelijke begroeting, goede uitlig tijdens de behandeling

vriendelijke begroeting, goede uitlig tijdens de behandeling

Snel, en goed geholpen

Er was bij mij een stukje van een vulling afgebroken, in de middag al geholpen.

Op tijd aan de beurt, comfortabele behandeling en duidelijk advies

Op tijd aan de beurt, comfortabele behandeling en duidelijk advies

Goede kennis van zaken en geen onnodige behandelingen voorstellen

Mijn ervaring met deze praktijk is prima niet alleen de behandeling maar ook de bereikbaarheid en de reserveringen.

wordt goed en netjes behandeld

prettige en kundige mensen

fijne omgeving en prettige mensen om mee om te gaan. geen poespas en duidelijke taal en nemen de tijd voor je om even te overleggen en een eventuele keuze te maken

Geweldig!

Dr. Albers is een fijne en vriendelijke tandarts.

Zoals altijd prima service.

Zoals altijd prima service.

heel goed

Prima voor elkaar.

Vriendelijk en goed behandeld

Goede uitleg gekregen over de mogelijkheden

Goede rustige ervaring

Goede rustige ervaring

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!