prettig

vriendelijk en pijnloos

Zeer goed. Altijd in voor een grap

Alles verloopt soepel en is goed geregeld.

Wachttijd is kort, 2 afspraken na elkaar vind ik erg prettig. Tandarts en Mondhygiëniste beide erg aardig en goed

prettig ontvangen en meteen op mijn gemak gesteld. gezellige sfeer

Ik word altijd met aandacht behandeld en er wordt alles aan gedaan om het mij zo makkelijk mogelijk te maken met mijn rolstoel.

Erg prijzig!

De rekening schoot omhoog, een tarief van €15.60 per 5 minuten vind ik erg fors!

duidelijkheid,

ik heb Andre Claessen al jaren als tandarts

ik kom al bij hem sinds hij de praktijk overnam van Westendorp en nog nooit heb ik klachten over de tandarts gehad

Fijn

Er werd geluisterd en meegedacht. Duidelijke uitleg.

Tijdens het maken van röntgen foto's zat het kapje voor de buis er niet op.

Caring and efficient practice

Caring and efficient practice

Geen goede ervaring..

Ik heb veel mondhygiënisten gehad, maar deze dame ragde er zo doorheen of dat er geen patiënt lag, heel hard en heel pijnlijk. Dames achter de balie geven goede service en mijn tandarts ook. Ik kreeg wel na mijn bezoek meteen keelpijn, dus er dwaalt n virus rond.

helemaal goed

fijne ervaring

Ik kom al ongeveer 20 jaren, en heb ervaren dat mijn jeugd trauma tandarts bijna zo goed als verdwenen is door deze tandarts praktijk!

Al 35 jaar zeer tevreden over deze tandartspraktijk

Prima verlopen. Geen uitloop en vriendelijke mensen

top

Erg tevreden over de behandeling

Zondagmiddag groot stuk kies afgebroken tot aan tandvlees,kon maandag om 12.10 terecht om te laten kijken naar mijn kies.Heel fijn dat mijn kies meteen kon worden gemaakt(had verwacht dat deze getrokken ging worden omdat het miss niet te maken was).Ik was dit keer erg zenuwachtig maar Jordy v het Hof stelde mij erg op mijn gemak en de behandeling viel achteraf erg mee.Ben zeer tevreden over mijn tandarts (Jordy van het Hof)

Gewoon goed.

Fijn geholpen door Wilemijn, ze is begripvol en stelt mij erg gerust voor de behandeling.

Deskundige vriendelijke behandeling

Voor een nieuwe prothese bij Meermond geweest. Erg tevreden over de behandeling en het product.

Service zoals verwacht, prima.

prima geholpen.

Snelle en vriendelijke mensen. Altijd voorzichtig en zorgvuldig met mijn tanden.

Mooie nieuwe kroon gekregen

Goed en fijn geholpen weer

Precies op tijd en fijn en vakkundig geholpen.

prima geholpen

en weer prima geholpen op de vroege morgen voor dat ik na mij werk ga

zeer goed

Prettig en goed in de behandeling en omgang

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!