prima en snel

snelle behandeling en nieuwe afspraak

Prettig en vakkundig

Voor de eerste keer hier,nieuwe patiënt, met schrik voor de tandarts. Vriendelijk en met geruststelling behandeld. Alleen wel een chagrijnige balie medewerkster, die volgens mij gestressd was. Dat kun je als klant toch niet ruiken als je iets wil vragen.

Goed en snel

Na het verliezen van een oude vulling kon ik snel terecht en werd er een nieuwe vulling geplaatst.

Mijn kies is weer perfect gevuld

Mijn kies was wat afgebroken, maar weer goed gerepareerd.

Goed als altijd

Snelle professionele hulp

Ik heb bijna nooit geen gaatjes dus dat scheelt ook!

Alles volgens afspraak verlopen c.q. afgewerkt

Zie vorige vraag

Toppie

Super fijne tandarts

Great!

Great professionalism.

Altijd geweldig

Altijd SUPER

Al 25 jaar uitstekende gebitsverzorging door tandarts Vorstermans en zijn team!

Al 25 jaar ben ik met volle tevredenheid patiënt bij tandarts Vorstermans. Hij en zijn team zijn deskundig, vriendelijk en altijd zorgvuldig. Mijn gebit wordt uitstekend verzorgd en ik voel me er altijd op mijn gemak. Geen stress, geen verrassingen, maar professionele zorg op hoog niveau. Ook de assistentes zijn top. Ik geef met overtuiging vijf sterren – een tandartspraktijk zoals je die iedereen toewenst!

Hele lieve en fijne artsen

Zeer fijne en vriendelijke artsen

Deskundige en zorgzame behandeling

Ontvangst was vriendelijk en uitleg duidelijk. Ook tijdens de behandeling was het contact goed De uitleg achteraf was ook zorgvuldig en het nabellen de volgende dag vond ik prettig

Aardig, vriendelijk, sn3l

Tandarts is sowieso altijd erg vriendelijk en ook de receptioniste was aardig en behulpzaam.

Fijne praktijk

Rustige behandelaren

Fast and very good quality!

I had an emergency appointment, so glad they could fit me in their schedule. Fast and very good quality! All friendly and helpful! :)

Vriendelijk

Vriendelijk, duidelijke uitleg, straalt rust uit.

Snelle en prettige controle

Het was een kort bezoek (altijd mooi), maar een goede ervaring. Zowel een vriendelijke tandarts als assistente.

Prima!

Prima!

positief

zeer bekwaam vriendelijk ben zeer goed geholpen

Super behulpzaam zeer vriendelijk en heel professioneel

Vlot en soepel

Makkelijk om een afspraak te plannen en de afgesproken tijd wordt bijna altijd gehaald. Een vriendelijke tandarts. Mooie lokatie en makkelijk bereikbaar. Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Snel en fijn geholpen door tandarts Lennard

Kan altijd snel terecht en ben zeer tevreden.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!