Ik vond de tandarts niet heel sympathiek

Ik ben gewend om bij jullie vriendelijk behandeld te worden. Dit keer kreeg ik het gevoel van de tandarts dat ik lastig was. Hij was erg mopperig. De assistente was wel heel behulpzaam.

Zeer vriendelijke medewerkers

X

Zeer Tevreden

Allemaal even Vriendelijk Personeel En de Tandarts zelf , Een pluim voor Jullie Allemaal Gr Wim Rooijakkers

Fijne tandarts.

Ed neemt de tijd voor je.

Heel goed

Goede begeleiding en communicatie van mijn nieuwe tandarts en mondhygiëniste.

Netjes en duidelijk en geen lange wachttijd

Super goed geholpen

Na onverwacht breuk kies meteen geholpen

Altijd leuk om bij Nikki te komen!

Nikki poetst al jaren mijn tanden onder het tandvlees. Dat kan pijnlijk zijn, maar ik krijg altijd verdoving op de gevoelige plekken. Nikki luistert naar mij, zij meet regelmatig mijn pockets en ze poetst goed. Ze is vriendelijk en sociaal binnen professionele grenzen. Ik voel me op mijn gemak als ik bij haar kom, en ik voel me gezien en gehoord als patient. Ze plant van tevoren de volgende 2 afspraken en alles loopt soepel. In 1 woord, ben ik zeer tevreden met mijn mondhygieniste!

Fijn dat ik meteen geholpen kon worden

Met spoed bezoek gehad bij tandarts Alberts, probleem zeer professioneel in samenspraak opgelost

Idem

Prima behandeling

Fijne ervaring en goede uitleg van en tijdens de behandeling. Esmée is een vriendelijke en professionele behandelaarster.

prima geholpen

Snel geholpen na ongelukje

Mevrouw Blok heeft me snel en vakkundig geholpen na het afbreken van een voortand

Alles prima geregeld

Goede behandeling, met voldoende uitleg

Fijne tandarts

Tandarts is vriendelijk, maakt tijd voor een praatje, legt goed uit. Jammer dat het echt altijd uitloopt, 20-30 min na de afgesproken tijd is normaal.

Heel prettig, kundig en professioneel! Ga zo door!

Niets meer aan doen, ga zo door!

Vriendelijke goede tandarts

Uitstekende behandeling

Vriendelijk, schoon.

Duidelijk

Op planning en goed.

Goede tandarts en mondhygiëniste

Ieder half jaar goede behandeling

Goede planning, vriendelijk geholpen

Jammer dat ik de naam vergeten ben van de mondhyg. Die mij zo prettig heeft geholpen

duidelijke uitleg bij behandeling

Voor spoed wortelbehandeling bij andere tandarts dan mijn eigen tandarts geweest. Maar ook deze tandarts nam alle tijd om mij gerust te stellen, uitleg te geven en offerde zelfs zijn pauze voor me op.

Goed geholpen en zeer tevreden

goed in alles

Goed in alles wat ze deden

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!