Snel en fijn geholpen door tandarts Lennard

Kan altijd snel terecht en ben zeer tevreden.

Alles goed volgens sfspraak

Inplannen werkt goed, aanmelden via zuil perfect, op tijd en perfect behandeling mondhygiëniste Jeremy , en mooi aansluitend perfecte behandeling tandarts Eline

Verders goed geholpen

Normaal kom ik in de ochtend en dan is het gaat geen probleem, maar deze een afspraak later op de ochtend. Merk dan op dat het best wel chaotisch is. Maar tandarts heeft het netjes opgelost.

Goed geholpen

Niets op aan te merken heel goed

Proffesionals

Goede zorg technisch empathisch goed oplettend naar patiënt toe hoe je reageert tijdens behandeling. Complimenten voor beiden tandarts en assistente

Een professionele rustige en fijne benadering

Ik ben bij Esmee de mondhygiëniste geweest. Buiten haar behandeling geeft ze je een gevoel van rust vertrouwen. Ze werkt goed door en heeft ook nog aandacht voor je. Vraagt regelmatig hoe het met je gaat wat erg fijn is. Is ook duidelijk hoe het verzorgen van je tanden gaat. En geeft goede tips die je kunt gebruiken. Kortom een fijne mondhygiëniste. Die ik iedereen rustig zou aanbevelen. Ik wil zeker geen ander. En hoop dat ze lang in de praktijk blijft werken.

pijnloze vulling in mijn kies gekregen

Eline spreekt uit wat zij gaat doen tijdens de behandeling en dat vind ik prettig

Geweldige service

Mijn halfjaarlijkse controle is goed verlopen: op tijd en op een prettige wijze

persoonlijke aandacht

Zeer betrokken en vriendelijk team oprechte persoonlijke aandacht om te luisteren naar de patiënt

Vakkundig

Komen netjes met een periodieke herinnering. Werken vakkundig, zijn kindvriendelijk en doen hun werk met zorg.

Prima behandeld.

Prima behandeld en goed advies.

ik heb in jaren mijn kunstgebit niet uit mijn mond gehad bij de tandarts, nu wel.

meer vertrouwen.

Altijd erg prettig om geholpen te worden.

Jordi, mijn tandarts: geweldig en Floor, zijn assistente eveneens

Met vriendelijke groet Yvonne Meijer

Wat zeggen 5 sterren

Wat zeggen 5 sterren

Prima tandarts

Ik kom er al jaren. En ben er blij mee.

Fijne uitleg en vriendelijk

Afspraken worden fijn op tijd gestuurd via mail.

Mijn ervaring met mijn tandarts is eigenlijk altijd goed.

De combinatie mondhygiëniste en tandarts vind ik wel prettig als deze na elkaar gepland zijn. Mijn tandarts is altijd vriendelijk en helpt mij altijd.

..................................

Niet goed

Drukt in de hoeken, dus.pijnlijk

prima tandartsenpraktijk

Zowel mondhygiënite als tandarts prima

Positief , competente vakmensen,snelle afhandeling,rekening houdend met cliënten als persoon.

Totaal plaatje prima, het aspect persoonlijk gerichte behandeling en omgang is prima. Je weet wat je te wachten staat. In stappen krijg de nodige info.

Goed behandeld

Goed behandeld

deskundige behandeling in moderne praktijk

al meer dan 40 jaar patiënt van deze praktijk deskundige en vriendelijke behandeling in een moderne omgeving, die de afgelopen 10 jaar steeds meer mogelijkheden biedt voor een goede mondverzorging

Vriendelijk en professioneel.

Vriendelijk en professioneel.

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!