Prettig

Leuk contact, goede service

Tandarts Andre straalt rust uit, dat geeft ook de patiënt rust.

Zwwer goed.

Geen lange wachtijd. Behandeling zeer goed.

Fijne, vlotte behandeling

Al jarenlang wordt mijn gebit bij alle medewerkers, met wie ik te maken heb gehad, uitstekend onderhouden.

Zeer vriendelijk tandarts

Goede ervaringen met deze tandarts

Gewoon geweldig en ontzettend prettig

Zo prettig geholpen. Kies afgebroken en snel mogen komen. Nu een stift en weer een mooie kies... Blij mee, gewoon top daar..

Tandarts zorgzaam en snel geholpen

Ik kon snel terecht nadat ik een stuk kies had afgebroken, mijn tandarts heeft me snel kunnen helpen.

Super fijn dat ik direct geholpen werd omdat mijn kies doormidden was gebroken

Mijn kies was doormidden gebroken op zondag en op maandag kon ik direct geholpen worden door de tandarts. Hij heeft deze kunnen repareren zodat ik er weer mee vooruit kan. Doordat ik ook in een chemotraject zit wat op dinsdag weer zou plaatsvinden kon het niet langer uitgesteld worden en daar was dus alle medewerking voor. Nogmaals dank

Heldere uitleg

Vriendelijk tandarts, die goed uitlegt wat ze gaat doen tijdens de behandeling.

Snel geholpen

Geen wachttijden

Een goede behandeling.

Goed geholpen met de beslissing voor de verdere behandeling.

Tandarts Blok verstaat haar vak erg goed.

Vakkundig, snel en vriendelijk. Aandacht voor patiënt. Receptie meedenkend en vriendelijk.

Heb boven en onderprothese en ben weer prima geholpen door tandproteticus Gerard.

Professionele en vlotte controle

Professionele en vlotte controle.

Prima praktijk!

Al meer dan 40 jaar bezoek ik deze tandartspraktijk en ben altijd goed, netjes en naar tevredenheid behandeld door met name tandarts Albers.

Goede professionele behandeling bij vullen van 2 gaatjes!!

Zonder verdoving in gevoelige tand geboord, heb totaal geen pijn ondervonden!

Fijn geholpen

Zowel bij de mondhygiënist als bij tandarts Alberts ben ik fijn geholpen.

Goed en vriendelijk geholpen.

De uitleg is heel goed. Zeggen wat ze gaan behandelen en houden ook goed rekening met je gezondheid

Snel, professioneel, vriendelijk

Snel, professioneel, vriendelijk

Prima snel en vakkundig goedlachs

Prima ervaring wederom Goede uitleg rustig en prettig in de omgang

Goede behandeling en oprecht geïnteresseerd in de klant

Goede behandeling

Gemoedelijke praktijk.

Deskundig personeel. Altijd wel iemand die tijd voor je hebt in noodgeval. Dat is dan weer een groot voordeel bij een groot tandartsenpraktijk.

Uitstekende zorg

Vriendelijk, betrokken en professioneel.

Het was een hele prettige ervaring.

Goed geholpen

Aardige en kundige tandarts

Provincialeweg 49

5503 HB Veldhoven

Over Meermond Centrum voor Tandheelkunde

Bij Meermond, centrum voor tandheelkunde in Veldhoven zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitssituatie kijken en houden wij uw mond altijd gezond. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!