Informatief en kundig

Plezierig

Zeer prettig

Ondanks dat ik geholpen ben door een andere tandarts is mijn ervaring nog steeds positief

Deze mondhygiëniste is een topper

Goede communicatie tijdens de behandeling. Reinigen, tandsteen verwijderen zonder pijn. Sanne vertelt wat ze gaat doen, werkt snel en goed, zonder uitschieten in het tandvlees. Ook met de 'haak' werkt ze nauwkeurig en goed.

Vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk en fijn geholpen

Altijd met vriendelijkheid en goede zorg

Deskundig, vriendelijk en alle tijd voor de patiënt

Heel goed ontvangen en behandeld

Prettige sfeer en kennis. Zeer tevreden.

Heel plezierig

Heel goed werk geleverd en een goede service.

Goed behandeld

Was goed mijn verdoving was uitgewerkt en kreeg nog een verdoving erbij geen napijn gehad

Check up oral hygienist

Professional and problem free process

ik ben vriendelijk en professioneel geholpen

ik ben vriendelijk en professioneel geholpen

Prima en correct gedaan

Ik ben tevreden

Meelevend en héél vriendelijk

Zag erg tegen dit bezoek op, maar er werd goed geluisterd en ik wer op mijn gemak gesteld..

Goede zorg en duidelijke uitleg.

Prima behandeling en vriendelijke tandarts,

Erg geduldig en vriendelijk

Perfect!

Kon eigenlijk gelijk op de gemaakte afspraak. Snel, vriendelijk en accuraat geholpen!

Na een vriendelijke ontvangst wordt je in een ontspannen en op een vakkundige manier behandeld.

De goede sfeer onderling is voelbaar en dat is fijn.

Poppy is the best

Beste tandarts ooit

redelijk

De service van de tandarts had beter gekund. Ik was niet helemaal tevreden over de manier waarop mijn tanden werden gereinigd en ik had niet het gevoel dat ze zo schoon waren als ik had gewild.

Mijn gebit is goed schoongemaakt en daarna goed gecontroleerd.

Goed en degelijke tandarts

Sympatiek

Lekker rustig

Prettige ontvangst en goede behandeling. M. vr. gr. Arie de Ruijter.

Prettige ontvangst en vlotte behandeling. M. vt. gr. Arie en Rita de Ruijter.

Goed begeleid

Je word goed begeleid als je een angsthaas was zoals ik.Het heeft alleen bijna een jaar geduurd, voordat alles goed zat.Dat had ik niet verwacht toen ik er aan begon. Ik kon niet anders, want het was echt 5 voor 12 met mijn eigen gebit, maar dat is me tegengevallen

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.