Professioneel

Professioneel en modern

Eline is ontzettend deskundig en denkt echt met je mee.

Ik kwam bij Eline nadat andere tandartsen en orthodontisten hadden aangegeven dat een beugel geen optie was voor mijn gebit. Bij Eline werd ik gehoord en hebben we samen een plan gemaakt. Na een half jaar, meer als tevreden over het resultaat!

Na 6 jaar tijd voor een nieuw boven en ondergebit het past perfect en zit fantastisch Dank je wel mondzorg Culemborg en natuurlijk Cees enorm bedankt je levert fantastisch werk

Top tandarts

Heel kundige tandarts !!

Uitstekend!

Eline is gewoon heel erg goed! Vakkundig, sociaal, communicatief etc.

Vriendelijk en ervaren

Vriendelijk, ervaren kortom goede ervaring.

Ik ben heel tevreden met de nieuwe mondhygiëniste

Vakkundig, professioneel en vriendelijk

Pijnloos heb ik facings laten plaatsen. Ik ben zeer tevreden over de mate van vakkundigheid!

Zeer prettig

Fijne tandarts duidelijke communicatie.

Vriendelijk, betrokken en vakbekwaam

Ik heb een uitgebreide renovatie laten doen, waaronder het verwijderen van vier verstandskiezen. Dit is in een middag onder narcose gebeurd. De intake door Maud was prettig en vakkundig. Het behandelplan werd door tandarts Eline Veen besproken, waarbij de opties duidelijk werden toegelicht. Mondhygiëniste Suvi geeft prima advies over gebitsreiniging en de te gebruiken hulpmiddelen. De behandeling zelf door Eline en haar team was zeer vakkundig. Ik heb vrijwel geen last gehad van na-effecten van het verwijderen van de verstandskiezen en ik ben heel tevreden over de resultaten van de renovatie. Het hele traject heeft plaats gehad binnen een termijn van een week. Wat ik ook enorm waardeer is de vriendelijkheid en betrokkenheid van alle medewerkers van Mondzorg Culemborg, van de gastvrouwen aan de balie tot de behandelaars. Alles bij elkaar een hele goede ervaring.

Goed geholpen

Heel goed en snel geholpen zonder gezeur.

Rust en een heel adequate behandeling

Prettig, goed informatie, klasse van een jonge prof. Bij de mondzorg Idem!

Aardige en goede tandarts

Kan geen band opbouwen

Nu 3 keer een afspraak gehad en 3 verschillende tandartsen gezien. Vind ik niet fijn.

Heel prettig

Vriendelijke tandarts, rustig en aandachtig

Werd precies op tijd geholpen.

Snel en efficiënt geholpe

Fantastisch geholpen!

Ik ben geen held bij de tandarts, maar zowel Claudia als Eline & Maud hebben mij echt fantastisch geholpen. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat. Dankjewel!

Een prettige behandeling

Gewoon een fijne no nonsense behandeling

Vriendelijke en duidelijk

Tandarts Bram Kamerbeek is heel vriendelijk en duidelijk in z'n plan van aanpak. Ik en andere familieleden vinden het alleen jammer dat er veel verloop is bij jullie tandartsenpraktijk. Er vertrekken geregeld tandartsen bij jullie.

Goed behandeld en deskundige behandeling

Prima behandeling gehad bij Bram

Geweldige snelle hulp na afbreken kies.

's Morgens bij het flossen breekt een halve kies af. Bel om 8.30 voor een afspraak. Om11.15hb wordt ik behandeld. Kies wordt netjes gefikst, ook al was het volgens de behandelend tandarts "nogal fors".

Top!

Denkt goed na, legt goed uit.

Alles op tijd, deskundige vriendelijke behandeling

Zie boven

N.v.t

N.vt

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.