Sympatiek

Lekker rustig

Prettige ontvangst en goede behandeling. M. vr. gr. Arie de Ruijter.

Prettige ontvangst en vlotte behandeling. M. vt. gr. Arie en Rita de Ruijter.

Goed begeleid

Je word goed begeleid als je een angsthaas was zoals ik.Het heeft alleen bijna een jaar geduurd, voordat alles goed zat.Dat had ik niet verwacht toen ik er aan begon. Ik kon niet anders, want het was echt 5 voor 12 met mijn eigen gebit, maar dat is me tegengevallen

Snelle afspraak met prettige ervaring

Wegens zichtbaar afgebroken tand snel terecht. Tandarts Rink heeft mij professioneel geholpen en mij meegenomen in het gehele proces..

Vriendelijke benadering en goede controle gehad

Altijd vriendelijk duidelijk en kont deskundig over.

Heel fijn, prettig gevoel, op gemak stellen (angstpatient)

Enorme kiespijn, kon na paar uur al terecht. Met tranen in mijn ogen en bevend kwam ik de behandelkamer binnen omdat ik een angstpatient ben. Zowel de tandarts als de assistente waren zo lief, aardig, begripvol en geruststellend. Erg belangrijk ook dat ze ook echt de tijd voor me hebben genomen. Waarschijnlijk heeft de assistente nu nog pijn in dr hand van het knijpen van mij maar niets was ze teveel. Na de behandeling kwam ik mijn eigen tandarts tegen op de gang, even een fijn gesprek met dr gehad en gelijk een nieuwe afspraak ingepland.

Zeer slecht

Ik ben hier geweest voor een volledige gebitsprothese. De eerste ( tijdelijke) was prima, maar voor de definitieve kreeg ik een andere medewerker. Ik moest 5x komen om te passen/ bij te stellen en meestal stond ik na 5 minuten weer buiten. Dat was overigens niet terug te zien in de rekeningen. Toen ik eindelijk mijn prothese had, kreeg ik verschrikkelijk veel pijn. Naar een andere tandprotheticus gegaan en die schrok zich kapot. Hij vond de prothese een aanfluiting voor de beroepsgroep en heeft veel moeite gedaan om het in orde te maken maar in de basis is de prothese niet goed en heb ik er nog steeds veel last van. Wel heel veel geld betaald. Ik kreeg ook te horen dat ik niet door een tandprotheticus geholpen was in Culemborg maar door een tandtechnicus. Ik ga hier echt NOOIT meer heen!

Goed geholpen

De tandarts vertelt wat er moest gebeuren, goed uitgelegd. Alleen jammer dat als je belt voor controle steeds een andere tandarts krijgt. De meeste tandartsen gaan weg.

Van begin tot eind super begeleid.

Vanaf de intake tot en met het plaatsen van de definitieve prothese, supergoed voorgelicht, behandeld, en nazorg mogen ervaren.

Uitstekend!

Nieuwe mondhygiëniste. Vriendelijke benadering en veel vakkennis.

Vakkundig, vriendelijk en geruststellend

Was altijd bang voor de tandarts. Door tandarts Rik en zijn assistente, durf ik weer naar de tandarts. Rustig, goede uitleg wat ze gaan doen en vakkundig. Super blij mee.

De gebitsreiniging is goed verlopen, daarna de tandarts

vriendelijk en m.i. kundige tandarts

vriendelijke en rustige benadering. Uitleg wat er gaat gebeuren en wat ik kon verwachten.

Slecht

Je komt voor een intake en krijg als volgt een behandeling toegewezen die je al heel lang wil, super blij was ik hier mee! Maar uiteindelijk wordt je gebeld dat dit toch niet door gaat! Onduidelijk communicatie! De tandarts heb mij blij gemaakt met niks!!!!!

Goed ontvangen en duidelijke uitleg tandarts wat stug

ik moest kennismaken met een nieuwe tandarts, daar zag ik tegenop. Maar het is me alles meegevallen.

Ik heb veel vertrouwen in de mensen die hier werken!

Prettige, professionele behandeling, ook in het contact met cliënten.

aandacht en tijd!

ondanks dat ik de bibbers had toch een goede ervaring. Er werd tijd genomen en mijn angsten werden serieus genomen. Stap voor stap door de behandeling heen.

Prettige, vriendelijke mensen en behandeling

Na jaren problemen met angst voor tandarts-bezoek eindelijk een plek gevonden waar ik me op mn gemak voel. Ga er bijna graag heen, heel bijzonder!

Ontevreden

Te lang gewacht en afspraak was ook kort nogmaals afspraak gemaakt. Over algemeen waren we tevreden met onze tandartspraktijk.

zeer tevreden

Vriendelijk personeel, vlotte behandeling en goede uitleg. Gelijk een nieuwe afspraak kunnen maken voor een nieuwe behandeling. Voel mij op mijn gemak

Er werd goed geluisterd

Heel fijn met goede uitleg

Kundig én lief

Kundig en lief, luisteren naar de cliënt

kundig gezellig en goed advies. Pijnloze behandeling

Nogmaals, altijd heel fijn om weer op controle te komen. Ze kijkt altijd mee met hoe het in het geheel met je gaat en geeft goede adviezen. Ik was vroeger altijd bang voor de tandarts, nu niet meer.

rustig en duidelijk

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.