Ze hebben er alles aan gedaan maar wel 14 keer op en neer geweest in culenborg va velddriel

Kees en zijn team hebben mij heel goed begeleid. Ook toen ik even de mied had verloren Ik heb een extreem lage kaak maar door t doorzetten blijft mijn gebit nu toch goed zitten Geef de moed niet op want het komt goed

Poppyheeft mij over mijn angst voor de tandarts heen geholpen

Prettig geholpen

In een keer 3 drievlakvullingen in overleg wel of geen verdoving Ik heb het gedaan zonder verdoving en geen pijn gehad Het is wel jammer dat Jeffrey weg gaat

zou graag "mijn" willen omzetten naar "onze" ervaring met Mondzorg Culemborg.

wij zijn Boudewijn en Paula Rietveld uit den Haag. Wij worden behandeld door mondhygiëniste Mirjam en dat gebeurt naar grote tevredenheid. Ze is hartelijk, neemt de tijd en vertelt wat ze doet en waarom. Mirjam doet haar werk met veel plezier, wil graag dat haar patiënten met een gezond gebit de deur uitgaan: dat is haar missie. Wat ons betreft slaagt ze daar volledig in. Dankjewel Mirjam!

Goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk geholpen

Top!

Wederom goed geholpen. Goede uitleg voordat er wat gedaan wordt, erg prettig.

Goede zorg en fijn contact

Leuke tandarts en assistente, heel vriendelijk, makkelijk om mee te praten. Nemen de tijd en nemen mij serieus. Werken snel en goed.

Erg prettig en professioneel

Mijn laatste contact was aan de service balie met de receptioniste. Een hele vriendelijke vrouw die mij goed heeft geholpen. Het enige minpuntje wat ik hoor over de praktijk, zijn de wachttijden die geregeld uitlopen.

Nvt

Vriendelijk en snelle service

De behandeling was snel.

Super!

Vriendelijke vrouwelijke tandarts. De dame lag alles netjes uit en werkte zeer professioneel, ik ga bijna graag naar de tandarts.

vakkundige behandeling

Tevreden

Afwachten of er nog pijnklachten op gaan treden.

Ik werd goed en snel geholpen.

Altijd aardig

Vriendelijke en oprecht en een kundige tandarts

Amicaal en geruststellend,vakkundig

Geruststellend en vakkundig

Zeer zorgvuldig geholpen

Goed en deskundig geholpen. Een persoonlijke benadering. En serieus gericht

Goede mondhygieniste en derhalve goede begeleing.

Vanaf het moment ik bij Mirjam terecht ben gekomen kreeg ik voor het eerst een fatsoenlijke begeleiding om mijn gebit te verbeteren en zo te houden. Meer afspraken per jaar omdat bij te houden. Dit heb ik overigens bij mijn eerdere beoordelingen ook al aangegeven. Voorheen was dit niet aan de orde (vóór ik bij Mondzorg terecht kwam).

Hygiene and cleaning

Lisa did hygiene and cleaning with full dedication. I wasn't able to do it for last two years so she had to put a lot of effort but most importantly she did it in a very professional way. I am happy with the service and treatment. Thanks Lisa

Fantastisch kundig werk door Eline

Vertrouwd

Snelle behandeling en probleem adequaat oogelost

Resolutie tandarts die je probleem snel en goed oplost

Vriendelijk en vertrouwd.

Open communicatie d.m.v. mee kunnen kijken via scherm van de gemaakte foto. En meedenkend met de patiënt.

Snel en goed en vooral vriendelijk behandeld!

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.