Fijn!!

Goede zorg en aandacht

professionele behandeling

professionele behandeling met zorg en aandacht voor betrokkene

Top! Professioneel, vriendelijk, prettig.

Aardig, kundig, communicatief. Gewoon ronduit prettig.

Gebeld en kon volgende dag al terecht

Rink goede tandarts snel en vakkundig

Prettig geholpen

Prettig geholpen

Betrokken en duidelijk!

De jonge tandarts Rik heeft mij prima behandeld, legde duidelijk uit wat hij deed. Ik heb na de behandeling nog enige dagen behoorlijke pijnklachten gehad, wat ik niet had verwacht, wellicht had hij daar wat meer inzicht in kunnen geven hoe daar mee om te gaan.

Wisselend

Vijf sterren voor dat ik dezelfde dag terrecht kon met pijnklachten.. Minpunt dat ze uitschoot met iets wat flinke wond achterliet onder de tong. Mevrouw.Elif

Razendsnel in en uit

Ik was als eerste aan de beurt en werd razendsnel gecontroleerd. Korte communicatie. Waar ik me aan erger is dat terwijl de tandarts in mijn mond bezig is hij meezingt of neuriet met muziek. Bij mijn man, die die ochtend een heel grote ingreep had zongen de tandarts en de assistente samen en werd r zelfs meebewogen, terwijl hij hulpeloos zijn bovengebit liet trekken. Die behandeling zou van ons 1 ster krijgen, we zullen daar apart over berichten

werd prima geholpen met goede uitleg

Top geholpen door poppy

Over de drempel geholpen voor deze behandeling en bij elke stap uitstekende uitleg gekregen.

Prima en efficiente behandeling en controle

Combi afspraak gehad waarbij schoonmaken en controle naadloos in elkaar over liepen.

Fijne ervaren en vriendelijke tandarts

Keurig op tijd werd ik binnen geroepen. De praktijkkamer oogt netjes, schoon en opgeruimd. Tandarts Rinck en zijn assistent gaan rustig te werk en keurig op tijd ben ik klaar. Fijne praktijk!

Vriendelijk geholpen

Een gaatje ondekt in een kies

Wordt goed geholpen !

Tevreden met het service/dienst van de mond hygienist en tandarts.

deskundig en snel geholpen

zie boven

Gewoon prima

Was prima goede zorg en behandeling

spoedafspraak, snel geholpen, aandacht voor mijn persoonlijke situatie, vriendelijke medewerkers

Er was een spoedafspraak nodig. Ik kon met medewerking van het personeel nog dezelfde dag geholpen worden. Mijn tandarts weet dat bang ben, dat hoef ik gelukkig niet meer uit te leggen. De opluchting dat mijn " probleem" snel en goed verholpen werd, was enorm. De vriendelijkheid en het begrip van alle medewerkers is daarbij heel erg belangrijk.

Altijd fijn met Miriam

Miriam zegt altijd van te voren wat ze gaat doen en ook hoe je tanden eruit zien. Geeft tips

Best pijnlijk

Nieuwe vulling gekregen en week erna een gaatje laten vullen plus een kies laten trekken maar nog steeds pijn na een week. Heb een nieuwe tandarts, kijken of dit opgelost kan worden binnenkort.

Goed tot geweldig

Fantastisch

De beste mondzorg van Nederland. Ik kom zelf uit Purmerend en heb het er graag voor over om paar keer per jaar naar Culemborg te rijden. Alle medewerkers zijn ontzettend vriendelijk. Ze zijn de beste in hun vak.

Erg goed

Mijn bezoek aan Mirjam was uitermate prettig,hele goede communicatie en goede begeleiding.

Alles goed geregeld

Prettige sfeer en geen lange wachttijden. Alles dik in orde .

Ongemakkelijk en onaangenaam

Ik spreek geen Nederlands, ik schrijf met een vertaler. Ik ging naar mijn recensie en gaf zoals altijd vriendelijk aan of we in het Engels konden communiceren, zoals ik bij eerdere gelegenheden en zonder problemen heb gedaan. Eén van de mensen binnen begon mij te verwijten dat ik de lokale taal niet leerde. Is dit het punt om naar mijn mond te laten kijken? Ondanks zijn agressieve manier van spreken bleef ik beleefdheid behouden, maar die ontbrak daarentegen. De andere tandarts ging verder met het controleren van mijn mond en sprak mij op geen enkel moment aan! Ik was met haar aan het praten, maar er was geen enkele aanwijzing om mij uit te leggen wat er met mijn mond gebeurde of wat ik ging doen. Alsof ik een pop was die op de brancard lag. Toen hij klaar was, liet hij mij, zonder mij in de ogen te kijken, met zeer scherpe woorden duidelijk maken dat ik niet voor mijn mond zorgde, iets dat niet waar is en dat ik hem had kunnen uitleggen als hij zich had verwaardigd het ons te vertellen. Ik benaderde hem om te vragen wat hij kon verbeteren en hoe. Hij maakte nog steeds geen oogcontact met mij en bleef met tegenzin en met een onvriendelijk gezicht scherp reageren. Ik ging daar weg met een gevoel van huilen vanwege de vernederende behandeling die ik had ondergaan. Het was beslist een discriminerende situatie die ik niet nog een keer in dat centrum wil meemaken, en zowel mijn familie als ikzelf gaan er niet nog een keer heen. Het is niet nodig om mensen zo te behandelen. Je weet niets over ons leven en ik hoef geen uitleg te geven. Het is simpel: kunnen we in het Engels communiceren? Ja perfect. Bedankt. Nee? Oké, laten we kijken naar een alternatieve optie bij een andere professional of in een ander centrum. Maar het was absoluut een zeer onaangename date voor mij en totaal onnodig.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.