Alles goed geregeld

Prettige sfeer en geen lange wachttijden. Alles dik in orde .

Ongemakkelijk en onaangenaam

Ik spreek geen Nederlands, ik schrijf met een vertaler. Ik ging naar mijn recensie en gaf zoals altijd vriendelijk aan of we in het Engels konden communiceren, zoals ik bij eerdere gelegenheden en zonder problemen heb gedaan. Eén van de mensen binnen begon mij te verwijten dat ik de lokale taal niet leerde. Is dit het punt om naar mijn mond te laten kijken? Ondanks zijn agressieve manier van spreken bleef ik beleefdheid behouden, maar die ontbrak daarentegen. De andere tandarts ging verder met het controleren van mijn mond en sprak mij op geen enkel moment aan! Ik was met haar aan het praten, maar er was geen enkele aanwijzing om mij uit te leggen wat er met mijn mond gebeurde of wat ik ging doen. Alsof ik een pop was die op de brancard lag. Toen hij klaar was, liet hij mij, zonder mij in de ogen te kijken, met zeer scherpe woorden duidelijk maken dat ik niet voor mijn mond zorgde, iets dat niet waar is en dat ik hem had kunnen uitleggen als hij zich had verwaardigd het ons te vertellen. Ik benaderde hem om te vragen wat hij kon verbeteren en hoe. Hij maakte nog steeds geen oogcontact met mij en bleef met tegenzin en met een onvriendelijk gezicht scherp reageren. Ik ging daar weg met een gevoel van huilen vanwege de vernederende behandeling die ik had ondergaan. Het was beslist een discriminerende situatie die ik niet nog een keer in dat centrum wil meemaken, en zowel mijn familie als ikzelf gaan er niet nog een keer heen. Het is niet nodig om mensen zo te behandelen. Je weet niets over ons leven en ik hoef geen uitleg te geven. Het is simpel: kunnen we in het Engels communiceren? Ja perfect. Bedankt. Nee? Oké, laten we kijken naar een alternatieve optie bij een andere professional of in een ander centrum. Maar het was absoluut een zeer onaangename date voor mij en totaal onnodig.

Voor de tandarts hebben geen enkele vrees.

We kennen de tandarts te goed om ook maar een enkel negatief punt te noemen. Prettige ontspannen sfeer maakt naar de tandarts gaan bijna tot een uitje.

vakkundig en heel goed

afgelopen maandag een bezoek gebracht aan mondhygieniste Mirjam Dit is ieder kwartaal weer nodig, vanwege het tandsteen wat verwijderd moet worden. Zij had , sinds kort, weer een vernieuwde behandelmethode, waardoor zij nog beter zicht heeft en nog gerichter het tandsteen kan verwijderen. Ook heeft ze- met veel geduld- uitgelegd hoe ik mijn tandenborstel het beste kan aanzetten bij de binnenzijde van mijn tanden boven -en onder, omdat daar bij het tandvlees met het poetsen nog wel wat te verbeteren valt...maar het gaat steeds beter en daardoor heb ik iedere dag weer een stralende lach.... Mijn dank voor de goede poets-adviezen en de uiterst vakkundige behandeling

Uitstekende, snelle en vriendelijke behandeling

Uitstekende, snelle en vriendelijke behandeling door zowel Jeffrey als de assistente

prima, afspraak maken en behandeling soepel verkopen

Prima ontvangen en behandeling verloopt grondig

Kon heel snel geholpen worden.

Vriendelijk en snel en goed geholpen top.

professioneel & persoonlijk

Ik wordt altijd opgewekt en vriendelijk ontvangen. Er wordt met oprechte belangstelling geïnformeerd naar eventuele problemen, waarbij je merkt dat wat er bij eerdere consults aan de orde is geweest nog bekend is. Dat maakt dat je je als client gekend voelt. En ook al is er gelegen in de stoel bij de tandarts of mondhygiënist weinig gelegenheid tot conversatie, de ruimte die er wel is, wordt ook benut. De behandeling verloopt vervolgens efficiënt en er wordt heel prettig regelmatig even gelegenheid geboden even te slikken en de kaken te ontspannen. Dat maakt voor mij de behandeling altijd wat relaxter. Kortom, zeer tevreden!

Gastvrij, vriendelijk en snelle adequate zorg

Zie boven

Hele vriendelijke nieuwe tandarts. Haar naam staat nog niet in het lijstje volgens mij.

Heel fijn geholpen!! Geweldige arts en assistente!!

Super geholpen!!

Met mijn tandarts trauma echt zo fijn geholpen door Jeffrey. Was zoals altijd echt “ziek” van angst maar ging nog net niet huppelend de deur weer uit. En gelijk een afspraak voor over een half jaar gemaakt. Wie had dat kunnen denken op mijn 56e.

beste tandarts ooit

Fantastisch personeel, zowel als je3 in de stoel ligt, als bij de balie. Vriendelijke mensen, die letterlijk en figuurlijk een lach op je gezicht toveren.. als je twijfelt over je eigen tand arts.. ga naar deze toe

Helemaal goed!

Op tijd, fijn mijn eigen tandarts, vriendelijk. Een hele prettige ervaring zoals altijd!

De 1e keer bij de nieuwe mondhygiëniste/parodontologe. Ze legt elke keer goed uit wat ze gaat doen. Ze gebruikte ook een soort mondbitje, waardoor ik geen kramp in m'n kaken kreeg. Mijn volgende afspraak staat weer bij haar gepland.

Fantastisch

Nemen ruim de tijd voor al je vragen en helpen je tot je tevreden bent. Ik kijk nu al uit naar 24 mei en weet zeker dat ik tevreden ga zijn.

Snel en goed geholpen

Jeffrey is een prettige tandarts die goed rekening houdt met de omstandigheden. Ik ben weer goed geholpen.

Mixed feelings

Naar mijn idee is de onderlinge communicatie niet echt geweldig goed. Ik heb dit reeds kenbaar gemaakt aan de balie. Hoop dat daar wat mee gedaan wordt. En nu constateer ik weer dat de persoon die mij als laatste behandeld heeft niet eens in het lijstje hieronder staat. Niet dat ik commentaar op haar heb. Want dat was prima. Maar hoe gegevens verwerkt worden daar heb ik niet echt een goed gevoel bij. Begon al toen ik gebeld had voor een afspraak dat ik kiespijn had. Kom bij de tandarts, wordt er gezegd: O U komt vooc controle. Eh nee, dacht het niet, ik heb kiespijn. Onduidelijkheid over tijdstip vervolg afspraak. Behandeling die niet goed doorgegeven is door tandarts aan de balie. In totaal waren er wel een zestal punten waar ik niet erg tevreden over ben.

Goed, snel en efficiënt geholpen.

Vriendelijke en deskundige tandarts. Heeft mij goed geholpen.

Aardige deskundige mensen, goede service.

Mondzorg Culemborg is een prima tandartspraktijk, met aardige en deskundige mensen. Halve minpuntje komt doordat ik een paar keer terug moest komen omdat er iets niet helemaal goed was gegaan; ze deden echter alles wat mogelijk was om het a.s.m. te herstellen.

Goede ervaring

Goede ervaring

Warme professionele houding richting cliënt, fijn!

Heel fijn! Tandarts Mina en haar assistent niet te vergeten die heel lief mijn hand vast hield! Mina had een zware dobber aan mijn kiezen , maar samen met haar assistent hebben deze dames mij er doorheen geholpen. Warm contakt !!

Goede behandeling vaak wisselende tandartsen

Heel goede ervaring

Goede zorg

Perfectie

Goede behandeling en informatie gekregen wat betreft de narcose behandeling. Ik ben erg blij dat ik deze stap gezet heb om de behandeling te laten plaatsvinden

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.