Gewoon goed

Goed geholpen

Het is altijd fijn bij tandarts Poppy.

Zeer kundige en heel gezellige, lieve tandarts. We zullen Poppy erg missen als ze in Amsterdam gaat werken.

Hele fijne tandarts, ik als een hele angstige patiënt was erg op mijn gemak.

Ik voelde me erg op mijn gemak, de tandarts nam rustig de tijd en informeerde mij heel erg goed. Top

prima, rustig en gaf vertrouwen.

prima rustig en gaf vertrouwen.

Zat voor het eerst bij Elif.....omdat tot mijn spijt Jeffrey is vertrokken, maar ben zeer tevreden iver Eluf. Ze is rustig en vriendelijk.

Prettig en vlot verlopen

Prettig en vlot

Ik was al een paar jaar niet meer naar de tandarts geweest. Ik was in het begin zenuwachtig maar mijn zenuwen waren al heel snel weg. Alles gaat in overleg, er wordt naar je geluisterd waardoor je op je gemak wordt gesteld. Dit haalde mij over om weer ieder jaar naar de tandarts te gaan. Volgende afspraken staan al in mijn agenda genoteerd.

Zoals het hoort...

Vertrouwd en professioneel

Ik kan me geen betere plek wensen voor deze ingrepen.

Altijd ontspannen bij Ron. En nog belangrijker hij verstaat zijn vak en geeft goede adviezen.

snel een afspraak en goed geholpen

prima geholpen en over een half jaar ben ik er weer

prettig bezoek

prettig bezoek

Een nieuwe mondhygiëniste. Vriendelijke ontvangst.

Vriendelijk personeel, luisteren naar de patiënt, ben je bang echt een aanrader. Goede communicatie

tevreden

tevreden!!

Blij verrast door de snelle afspraak en kordate behandeling!

Ik heb helaas meerdere minder prettige ervaringen opgedaan: lange wachttijd en nogal negatief commentaar wat betreft eindresultaat: "tot aan de deur".

Prima.

Weer mooi het gebit gedaan.

Mondhygiënist was vriendelijk en geruststellend

Goede ervaring

Fantastisch

Fantastisch geholpen, een echte aanrader.

Vriendelijke mensen

Nieuw persoon maar zeer vriendelijk en aan dacht voor de klant

Prima!

Deskundige medewerkers en prima behandeling.

Fijne tandarts en assistente

Goed geholpen, duidelijke uitleg. Heeft dossier gelezen.

Goede ervaring

Naar de tandarts gaan zal voor mij nooit een feestje worden, maar Rik en Maud hebben mij voor een groot deel van de angst af geholpen door veel geduld,duidelijkheid en humor. Heel erg bedankt daarvoor!

Fijne praktijk met vriendelijke en professionele medewerkers.

Vriendelijk, correct en professioneel, zowel de mondhygiënist als de tandarts.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.