Goede communicatie en behandeling

Heb vertrouwen in het team

Goed en snel.

Goed werk gedaan en snel. Vriendelijk door iedereen geholpen.

Prettig

Ik ga altijd met een heel goed gevoel naar mijn tandarts

Zulke aardige mensen Die man die mij heeft weten te overtuigen dat happen niks voorstelde in t bijzonder en ook de mevrouw die het intake gesprek deed waren geïnteresseerd in hoe t ging tijdens t happen en de verdere uitleg over de narcose behandeling Was voor mij heel geruststellend Ze hebben tit nu toe echt een pluim verdiend allemaal

Vrij onpersoonlijke, maar correcte praktijk

Eerdere ervaringen werden opnieuw bevestigd, je wordt niet op de afgesproken tijd geholpen. Maar daar kun je rekening mee houden.

Nauwkeurige Intake en Uitstekende Service

Vanaf het eerste contactmoment ben ik erg goed geholpen. Bij mijn intake ben ik goed ontvangen. De intake was helder, duidelijk en eerlijk. Ik ben erg tevreden.

Is altijd top ondanks ik heel bang ben voor de tandarts.

Prima behandeling

Er werd goed naar mij geluisterd en ik ben perfect geholpen.

Eline legt alles wat ze gaat doen goed uit aan mij. En de werkzaamheden aan mijn kiezen werden goed uitgevoerd. Mijn kinderen hadden ook een controle en vinden het leuk om naar de tandarts te gaan, doordat Eline op hun niveau hen aanspreekt en goed rekening houdt met wat zij te zeggen hebben.

vriendelijk en efficient

Geen commentaar verder

Vriendelijk ontvangen.

Professioneel en betrokken

De tandarts maakt een deskundige indruk, luistert goed en houdt rekening met me. Is eerlijk in het gesprek en stelt gerust.

Vriendelijk en kundig geholpen!

Vriendelijkheid, Ze vertelt van te voren wat ze gaat doen.

Vakkundig

Goede uitleg

Goed geholpen

Als je belt kun je vaak dezelfde dag nog terecht Dat is als je kiespijn hebt erg prettig

Fijn geholpen door Rik. Mooie facings geplaatst zonder maar iets te voelen. Ben er blij mee.

Vriendelijke kundige behandeling.

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, rustig ( ongehaast). de kinderen voelen zich op hun gemak.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne, (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
  • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht) N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Tandarts

Uitstekend, verder geen opmerkingen

Uitstekend, verder geen opmerkingen

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
  • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Nee
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Prima, Alleen wordt het steeds meer onpersoonlijk nu weer met dat aanmelden digitaal....en er stonden 5 dames achter de balie..??

Goed geholpen

KEEP UP THE GOOD WORK !

KEEP UP THE GOOD WORK !

Uitstekende zorg van Mirjam

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.

In 1 woord. Hier had ik 10 jaar geleden al heen moeten gaan.Ga nu met plezier naar deze tandarts.

De eerste keer ging ik met lood in mijn schoenen.Naar een eerste gesprek was is zo op mijn gemak,dat ik ook gelijk besloot om alles te laten te doen.Heb ook gelijk getekend en 14 dagen later lag in onder narcose bij Eline.Wat was ik blij met mijn nieuwe tanden,en nog steeds.Ga ook trouw iedere 3 maanden.

alles goed geregeld

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.