professionele organisatie met aardige mensen

De mondzorg staat op een hoog niveau. Niet eerder bij andere tandartspraktijken meegemaakt! De dames van de receptie zijn gastvrij en denken met je mee.

Geen angst meer

Sinds ik bij Mondzorg kom heb ik veel minder angst voor de tandarts. En bij mijn mondhygiëniste is de angst helemaal weg.

Helemaal goed!

Snel, keurig op tijd en uitstekende behandeling!

Poppy is een vakvrouw en weet je op je gemak te stellen

zie hier boven

Goede begeleiding en duidelijke uitleg over behandeling.

Prettig en rustig. Fijn gesprek.

Goed ontvangen

Goed ontvangen

Zeer correcte en professionele behandeling

Behandeling wordt prettig, duidelijk en vakkundig uitgevoerd

Echt toppertjes zijn het daar

Ik ben als de dood voor de tandarts. Maar Mina heeft een hoop van mijn angst weggenomen. Ze zijn zo lief en stellen me zo gerust zo fijn. Ga nu al met minder zenuwen naar de tandarts toe.

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijke sfeer, professionele en begripvolle behandeling. Accurate communicatie. Ik vind het heel prettig.

Vriendelijk, duidelijk

Vriendelijk, duidelijk over de nabehandeling

Vriendelijk snel en professioneel

Zie boven

Heel goed

Ik ben erg goed geholpen Ik ben zeer tevreden

Vriendelijke geduldige en zorgvuldige tandarts die alles goed uitlegt

Begripvol is voor mij belangrijk want ik ben heel angstig voor de tandarts. Goede uitleg en zelf een keuze kunnen maken ook. Daar wordt tijd voor gemaakt.

perfect

goede uitleg

Vriendelijk personeel.

Destijds gekozen, om hun vriendelijk personeel, die ik uit andere recensies had gelezen. Daarnaast ivm mogelijkheid onder narcose een behandeling te laten uitvoeren. Dit is zeker kloppend en tijdens alle behandelingen heel positief geweest.

Ik ben snel en goed geholpen

Fijne behandeling. Goede uitleg. En gerustgesteld!

Fijne behandeling. Goed uitleg. Gerustgesteld wat we gaan doen!

Over de behandeling altijd tevreden

Als behandelaar goed en kundig.

Fijne ervaring

Voor eerste x als klient en als fijn ervaren!

Onvergetelijk

ik kom hier zeker terug

Zoals altijd professioneel geholpen

Vriendelijk personeel vanaf de receptie tot en met de behandelaars

Geweldige Tandarts Jeffry

Jeffry geeft je rust, zodat je niet zenuwachtig bent. En neemt de tijd voor je, zodat je je op je gemak voelt. En de behandeling is altijd goed.

Fijne communicatie en uitleg.

Uitstekende behandeling

Geen

Prettig en belangstellend

Ik zit een paar jaar bij dhr. Mesman. Ik ervaar hem als heel kundig maar ook heeft hij begrip voor mijn angst. Hij neemt de tijd en legt steeds uit wat hij gaat doen. Eigenlijk zou ik fluiten naar hem toe moeten gaan, maar ik merk toch dat ik best wel zenuwachtig ben. Dit eigenlijk helemaal niet nodig. Ik hoop dat deze tandarts nooit weg gaat.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.