Goed en correct geholpen

Ik zei tegen de tandarts dat ik in november voor de halfjaarlijkse controle terug moest komen. Hij zei tegen mij: Dat doen we natuurlijk nu eventjes. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Geweldig. Ik wil wel bij deze tandarts klant blijven. (Ron heet hij)

Ging weer goed zoals altijd.

Vakkundig en goed zoals altijd, niets op aan te merken.

Vriendelijk.

Ik ben heel vriendelijk door jullie ontvangen en geholpen vanaf het eerste begin, dat had ik hiervoor niet bij 2 andere tandartspraktijken. Bij de eerste tandarts wou hij al weggaan en mij weg sturen toen hij hoorde dat ik onder gehele narcose wilde omdat ze het daar niet doen. Het is dat zijn assistente toch naar mijn vragen wilde luisteren en mij heeft gezegd wat te doen. Bij de 2 praktijk doen ze wel onder gehele narcose maar ik had een slecht gevoel over hoe die arts tegen mij sprak, heel kortaf.

Duidelijk behandeling

Afspraak goed nagekomen

Bram is ontzettend aardig

Heb best angst voor de tandarts Het feit dat Bram zo aardig is helpt daarbij

Proffesioneel en secure controle

Meer dan 25 jaar kom ik voor controle bij tandars Rink, is deskundig en zeer secuur.

prima behandeling

Ik heb het als prima ervaren

Was altijd erg tevreden met Mirjam als mondhygiëniste maar helaas is ze weggegaan. De nieuwe mondhygiëniste die ik afgelopen behandeling heb gehad is een prima vervangster voor Mirjam. Ze heeft het, voor zover ik als leek kan beoordelen, goed gedaan.

Fijn en rustig zodat ik minder bang was

Lieve mondhygiëniste die rustig en goed haar werk deed en tussen door vroeg of het goed ging/voelde en grapjes maakte

Ze was erg vriendelijk Luisterde naar me wensen

Goed en vriendelijk

Ontvangst vriendelijk , vraag naar toestand patiënt. Netjes en correct behandeling . Mondhygiëniste verontschuldigde dat zij het Nederlands nog niet goed beheerste.

Geduldig bij angst

Ik ben extreem bang voor de tandarts. Daar houden ze altijd heel veel rekening mee. Dat is zo fijn! Ze stellen me op mijn gemak (voor zover dat kan) en zijn heel geduldig en lief. Laatste keer was ik bij Harry.

Andere mondhygiëniste, andere ervaringen

Mirjam is weg en dat is jammer. Want zij zorgde voor complete uitleg van handelingen, huidige situatie en plan van aanpak. Iets wat ik nooit eerder had ervaren. Mijn nieuwe, niet onbekende, hygiëniste Lisa, is goed, netjes en gaat secuur te werk, maar is toch een andere ervaring. Voert uit, vertelt wat ze voor handelingen gaat verrichten en deelde me mee dat mijn tandvleessituatie stabiel is. Een verdere opvolging zoals Mirjam voor ogen had is niet meer ter sprake gekomen. Ik weet ook niet wat gebruikelijk is. Wellicht was Mirjam uniek daarin. Je kreeg een binding met haar. Lisa deed wel de gebitscontrole uitvoeren. Was prettig dat alles in één keer en door dezelfde persoon kon worden gedaan en vertelde me ook de huidige situatie. Prima dus.

zoals altijd Vriendelijke baliemedewerksters

Prima geholpen

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk, goed geholpen

Nadat er een stuk van mijn kies afgebroken was, kon ik snel terecht voor reparatie hiervan.

Ik word heel netjes geholpen

Ik word heel netjes geholpen

ik ben goed behandeld. vraag waarom krijgt mijn man geen oproep meer????

Professioneel en klantvriendelijk + goed bereikbaar7antvriendelijkf

Mondhygieniste Suvi heeft mij als laatste geholpen.

Zorgvuldig en vakkundig

Zorgvuldig en vakkundig

Super goed behandeld door tandarts Ron

Was voor mij de eerste keer bij deze tandarts, vind ik altijd wel even spannend als je naar een vervangende tandarts gaat. Maar complimenten, een hele aardige en rustige tandarts. Je voelt je meteen op je gemak.

Op tijd en op een prettige manier geholpen

Er werd snel een afspraak gemaakt. Ik werd op tijd geholpen en op een vriendelijke manier geholpen.

Gewoon goed

Vriendelijke ontvangst Deskundig geholpen Prettige sfeer in behandelkamer

Zeer goed geholpen

Goed en rustig geholpen en goede uitleg wat er aan de hand is

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.