Rustige tandarts, neemt de tijd.

Tandarts Rik stelt je op je gemak en geeft goed advies.

Snelle, professionele en correcte gebit controle en reiniging.

Na telefoontje kon ik volgende dag al terecht voor controle. Team wist zodanig te plannen dat ik vanuit mondzorg direct na maken afspraak tandarts werd benaderd dat aansluitend plaats was bij mondhygiëniste. Dat is wel zo makkelijk.

Kundig en zeer vriendelijk

Bijzonder dankbaar !!!

Enorm blij en dankbaar dat ik in de stoel bij Eline mocht plaatsnemen en onder narcose heeft zij met haar fantastische team mijn glimlach teruggebracht.

Ik heb goed evaring

Ik ben goed ontvangen

Erg aardige tandarts

Kwam met 2 afgebroken kiezen op vrijdagmiddag net voor het weekend Mijn eigen tandarts werkte niet maar gelukkig kon ik nog terecht bij een collega (Bram). Ik was erg angstig want het was echt een ravage maar Bram was erg aardig. Legde dingen uit. De behandeling was geen lolletje maar een aardige tandarts doet echt erg veel

Tevreden zoals altijd

Al jaren uiterst tevreden over de behandelingen van Ron Rinck. Dit is een persoon die altijd eerlijk en duidelijk is en daarnaast geen onnodige behandelingen uitvoert.

Fantastisch

Vriendelijke professionals, nemen de tijd en super gespecialiseerd.

Top, wordt al jaren goed geholpen en geadviseerd

Goede behandeling

Wat ik zeg goede behandeling!

Heel fijne en persoonlijke bejegening!

Heel fijne en persoonlijke bejegening!

Goede ontvangst en behandeling

Zag er tegenop om implantaten te laten plaatsen, maar is goed uitgevoerd bij Mondzorg Culemborg

ben gewoon erg tevreden

nvt

Goede eerste indruk

Afgelopen week voor de eerste keer geweest. Eerste indruk is goed; vriendelijk personeel, nemen alle tijd voor je en op tijd!

Nemen de tijd heel vriendelijk

Ik moest nog een restje tand weghalen, ik ben super bang voor de tandarts, onder verdoving hebben ze een stuk tand verwijderd ze namen alle tijd voor mijn deden alles stap voor stap ik heb mijn angst overwonnen dankzij de lieve dames

Tot in de puntjes verzorgd

Prima praktijk, prettig baliecontact, goede wachtruimte. Vriendelijke tandarts en assistente, snel en capabel geholpen. Uit ervaring weten we dat ze ook in noodgevallen snel en effectief helpen

Heel goed!

Vakkundige tandarts, zeer aardig en ook een erg goede assistente.

Prettig en op tijd geholpen!

Heel fijn!

Vriendelijk, denkt mee, snel en bekwaam Ik ben er blij mee!

Heldere communicatie en goede mondzorg!

Veel vertrouwen in de juiste behandeling. De heer Rinck is ook op de hoogte van mijn medische situtatie en controleert altijd of er iets gewijzigd is waar hij rekening mee moet houden.

Uitstekend; professioneel

Sinds 2021 ben ik patiënt bij Mondzorg Culemborg. Altijd goede ervaringen met zowel de mondhygiëniste als tandartsen. Goede uitleg, kalm en rustig. Professioneel en een warm bad ook als het een pittige behandeling is.

Tot nu toe super geholpen! Onder narcose gegaan was een ding wel voor mij maar erg begaan en lieve mensen. Tandarts heeft zijn best gedaan nu wachten op mijn brug en ik kan weer met mijn tandenbloot lachen

Top, snel en accuraat.

Had veel pijn voordat ik naar de tandarts ging. Werd gelukkig snel en vriendelijk geholpen en was daarna weer pijnvrij.

Vriendelijke bejegening. Fijne tandarts

Poppy is een aardige, vriendelijke tandarts. Inhoudelijk kan ik niet goed oordelen over haar werk, maar ik denk dat ze het goed doet.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.