Prettige behandeling

Mondhygieniste werkt op tijd, is vriendelijk, begripvol en efficiënt. Geeft goede voorlichting.

Super tandartspraktijk met vriendelijke medewerkers

Tandjes zijn weer netjes schoon. De mondhygiëniste is aardig en geeft goed aan wat ze allemaal gaat doen en doet dit zodat je zo min mogelijk pijn hebt!

Ok.

De laatste jaren gaat het veel beter. Voorheen echt drama. Nu Fijne tandarts, vrolijke baliemedewerkers en schone omgeving. Alleen wel standaard te laat. En waarom bellen jullie altijd eerst en willen de afspraak verzetten? Gaat zelden in 1x goed

Mondhygiëniste is zeer vakkundig en alleraardigst.

Ik ben zeer tevreden over de betrokkenheid en behandeling van de mondhygiëniste om mijn gebit in optimale conditie te houden.

Goed op je gemak

Voelt goed alle tijd voor je

Al jaren zonder tandartsangst sinds Eline

Als een hond die met zijn staart tussen zijn benen door de voordeur van de dierenarts moest worden gesleept. En dat pas als de pijn ondraaglijk werd. En toen besloot ik naar Eline te gaan. Vanaf het eerste bezoek garandeerde ze me pijnloze behandelingen en die belofte komt ze nu al jaren na. Sinds kort zelfs zonder verdoving. Ik ben volledig van mijn tandartsangst verlost en lig onstspannen in de stoel.

Heel fijn en erg goed

Prettige ontvangst balie. Deskundige tandarts, waarbij ik me op het gemak voel.

Zeer toegewijd en kundige mensen bij Mondzorg in Culenborg

Ik ga inmiddels met veel minder stress naar DEZE tandartspraktijk, had bij de vorige tandarts praktijk totaal geen vertrouwen meer in de behandeling. Hier heb ik inmiddels het vertrouwen weer terug gekregen, komt doordat er eerlijk en duidelijk overlegd wordt.

Toptandarts

precies mij tanden nagekeken

Snel en efficiënt geholpen

Natuurlijk een kleine voorbereiding maar duidelijk en efficiënt geholpen met een goede voorbereiding voor het vervolg.

Vriendelijk behandeld

Vriendelijke mensen.En goede behandeling

Goede behandeling vriendelijk personeel

Goed geholpen

Goed geholpen door Rick. Wortelkanaalbehandeling zonder pijn ondergaan. Top.

Nooit meer bang

Na ruim 20 jaar niet bij een tandarts te zijn geweest, vond ik Mondzorg op mijn weg. Zo enorm vriendelijk, meelevend en begripvol. Voelde me gelijk gehoord en op mijn gemak.

Normaal vind ik het heel pijnlijk bij de mondhygiëniste. Nu had ze het goede idee om eerst te verdoven. Nou dat was een geweldig idee, van de prikken voelde ik niets en van de behandeling ook niet. Geweldig

Geweldig , professioneel !

Ik ben blij dat ik de keuze heb genomen van tandartst ( seline )om mijn gebit te behouden met een mooie uitstraling en me eigen gebit te houden met mooie glans en zelfverzekerd over me gebit top behandeling !

Zowel de behandeling bij de mondhygiëniste als de tandarts vond ik (deze keer) zeker prettig. Niet teveel gepraat, geen waslijst van adviezen maar gewoon gekregen waar ik voor kom. De namen van de behandelaars weet ik helaas nu niet zeker. Naam hygiëniste was meende ik Lisa.

Deskundig en vriendelijk!

Word er altijd vriendelijk te woord gestaan. En de kundigheid van de tandarts is bovenal aanwezig!

Bijzonder vriendelijke baliemedewerkers(Helga en Latoya). Super goed en snel geholpen door Jeffrey.

Snel aan de beurt en vlotte behandeling

Goede communicatie over verdoving wel of niet

Prima geholpen weer, zoals altijd.

Prima geholpen weer, zoals altijd.

Prima geholpen

Vakkundige tandarts ...duidelijke uitleg

Gezellige sfeer een en goede behandeling

Ik vind het er heel fijn voelt niet als en tandarts is altijd een gezellige binnenkomst.iedereen is vriendelijk

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.