Aardige tandarts

Geholpen volgens afspraak

Persoonlijke en efficiënt

. Goed geholpen bij de halfjaarlijkse controle

Fijn en duidelijk

Eerste bezoek, was prettig en duidelijke uitleg over mijn wensen

Goed, geduldig en duidelijk in uitleg

Goed geholpen. Er wordt geluisterd en alles wordt duidelijk uitgelegd. Kan altijd terugkomen.

Na mijn angst voor de tandarts is deze geheel weggenomen door de professionaliteit

Goed, zie bovenstaande tekst

Vertrouwd

Sinds ik bij Jeffrey een behandeling kreeg en dat is al een aantal jaren. Ga ik met een fijn gevoel naar de tandarts. Is zo vertrouwd en de behandelingen zijn zo goed. Normaal ben ik altijd zenuwachtig en sinds ik bij Jeffrey kom niet meer. Jeffrey ga zo door, ben blij met je.

Erg goed

Prettig

It was just Great

1. The first contact with the doctor to check the condition of my teeth was nice and smooth. 2. Then the cleaning, which was my very first experience was outstanding if I should mention the result. I felt just good and clean afterwards and I felt fresh air flowing through my teeth for the first time since very long ago...

Mondzorg fijne praktijk

Jeffrey is een fijne tandarts. Vroeger altijd naar de school tandarts geweest waar ik nare ervaringen had. Nu ben ik niet meer bang. Je wordt er goed geholpen.

prettig en efficient

Weer super geholpen

Je voelt je gewoon op je gemak daar.

Deskundigheid, vriendelijke service.

Deskundig geholpen, vriendelijke service en beschikken over moderne apparatuur. Heel tevreden.

Prima tevreden

Blij altijd als ik weer geweest ben

Very good

Happy whit results

goede mondzorg

Top praktijk!!

Wat een aardige personeel in deze praktijk. Zeker aanrader. Ze komen snel uit op de beste oplossingen.

capabel, vriendelijk,.attend

laatste behandelaar staat niet in de lijst Rik

Super goed

Brn door Eline geholpen top tandarts

Prettig en kundig persoon

Heeft aandacht voor de mensen, legt uit wat ze doet

100% accuraat, snel en duidelijk in informatie,vriendelijk,open voor humor.

!00% accuraat,snel qua informatieoverdracht,vriendelijk.

Fantastisch

Met bibberende knieën naar binnen , werd gelijk op me gemak gesteld , ben echt fijn geholpen , er werd goed uitgelegd

Voel me gehoord en goed behandeld

Tandarts: prima Assistente: liep steeds langs me heen, zei nauwelijks gedag en was gewoon niet vriendelijk. Ben eerder behandeld door Theo die nu weg is en die assistente was geweldig

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.