Behulpzaam, vriendelijk en meedenkend.

Ik ben reeds >35 jaar patiënt van tandarts Rinck. En ik beschouw hem als een uitstekend arts waarmee ik nooit problemen heb gehad en zijn werk met mijn gebit is altijd perfect. Met de service eromheen (te woord staan assistentes, met name de toon van communicatie) en zijn destijds bij hem werkzame mondhygiëniste heb ik altijd meer moeite gehad. Sinds Ron bij jullie zit is dit zeer ten goede veranderd. Vriendelijker, makkelijk bereikbaar, snellere afspraken en meedenken in oplossingen. Erg blij mee. En waarbij ik ook mijn "eigen" tandarts kon/mocht blijven behouden.

Vriendelijk, goede uitleg, klant staat centraal

Vriendelijke ontvangst door mondhygiëniste Sanne. Tijdens de behandeling legt zij goed en in begrijpelijk taal uit wat ze aan het doen is. Ze schroomt echter niet om ook even de verbeterpunten aan te geven. Verder vraagt ze regelmatig hoe ik de behandeling ervaar, hoe het gaat en of ik pijn heb. En ook niet onbelangrijk, tandsteen netjes verwijderd. Ziet er weer goed uit.

Slecht

Altijd goede ervaringen gehad maar de laatste keer was teleurstellend.Ik ga naar jullie toe omdat ik extreme angst heb.De tandarts was niet geduldig en zei dat hij zo niet kon werken.Ik bn extreem angstig voor haakjes en kiespijn.Hij was gewoon niet geduldig.Er is een foto gemaakt waarop niets te zien was .Hij zei ook niets over het kapotte tandvlees wat ik had.Ik had erge kiespijn niets te zien op foto.Uiteindelijk kreeg ik heftige pijn in mijn kaak en moest zelfs naar de neuroloog.Het bleek eenn linke bijholte ontsteking te zijn.Een beetje meer empathie zou op zijn plaats zijn geweestn Normaal zou ik jullie asnbevelen maar nu zeg ik nee.De receptioniste was wel aardig.(Helga?)

Prettig

Oke

Vriendelijk, kundig

Vriendelijk ontvangen, er wordt benoemd wat er gaat gebeuren. Tandsteen wordt met geduld en kundig verwijderd.

Rustige prettig manier geholpen

Jeffrey speelt op mijn angsten goed in, vind het niks naar de tandarts maar Jeffrey geeft me toch de rust! Onwijs fijne tandarts

Heel prettig

Altijd goed, fijne tandarts, denken mee leven mee, begrijpen het.

Slecht en pijnlijk!beloven een hoop maar maken niets waar

2jaar gelden heb ik vrij veel laten doen aan m’n gebit was meer dan 4000 euro kwijt helaas begon toen de ellende pas echt elke x breken er tanden af,heb nu waar wortelkaneel behandeling z’n gedaan al 3x een wortelpunt ontsteking gehad waardoor ik naar de kaakchirurg moest ben heel vaak weer door een andere tandarts geholpen ben zeer ontevreden en vind het zonde van al m’n geld want heb nog nooit zoveel last gehad van m’n gebit vind het echt erg jammer dat het zo moet gaan

Positief

Vlot en goed behandeld

goed, aardig

zie hierboven

Net jes behand en vriendelijke mensen

ik was hier voor voor het eerst, prettige ervaring!!

Makkelijk parkeren, snel op tijd geholpen, verder mag ik aannemen dat er goed gekeken is, daarvoor ga je naar de tandarts toch? Welk persoon heeft u onderzocht, geen idee, was een aardige dame van 26 njaar, dat weet ik toevallig wel weer!! haha

Fantastisch

Leuke medewerkers

Op tijd aan de beurt, prima geholpen. Ik zou het wel fijner vinden als de tandarts iets vertelt over wat hij aan het doen is/ gaat doen.

Uitleg was prima. Personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor je.

Goede begeleiding en veel begrip

Helaas al een tijdje laks geweest, waardoor veel klachten zijn ontstaan. Het gebit reinigen was behoorlijk pijnlijk door ontstoken tandvlees, maar Mirjam nam alle tijd om me er doorheen te loodsen. Mijn ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik nu geen grote drempel meer over hoef om eerder te komen. Volgende afspraak staat dan ook gepland. Zeer tevreden!!

vriendelijk

werd vriendelijk ontvangen.

Professioneel

KEEP UP THE GOOD WORK !

KEEP UP THE GOOD WORK !

goede opvang onontbeerlijk tegen angst

Bij de juiste arts krijg je wat nodig is om zoiets engs als "de tandarts" te blijven bezoeken...

Goed geholpen, duidelijk tussentijds gezegd wat er gebeurd

Vriendelijke tandarts die je goed informeert vooraf, tijdens en na afloop. Ontspannen wordt er door de tandarts gewerkt en dat is fijn.

Proffesioneel en informatief behandeld

Super sfeer en kundig

Eerst bang voor tandarts nu absoluut niet meer. Aan het team te danken..

Ruim voldoende

Sanne heeft diverse opties besproken. Was goed.

Vriendelijk, snel

Vriendelijke baliemedewerkers , prettige tandarts en assistente

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.