Goede en zorgvuldige behandeling

Begon fijn op tijd, zorgvuldige behandeling en fijn om steeds op de hoogte gehouden te worden van wat er gebeurt tijdens de behandeling.

Het was oke, het was ook mijn eerste keer daarom kan ik niet echt beoordelen.

Goed en snel geholpen !

Jaarlijkse controle. Goed naar gekeken. Niks nodig, snel weer buiten. Aardige dames.

Volgens verwachting.

Ik kom al jaren voor controle bij deze tandarts. Buiten de controles geen klachten, dus de controles zijn prima want voorkomen kennelijk eventuele problemen. Verder heb ik een grondige hekel aan dit soort beoordelingen. Wie is hiermee geholpen? Als de ervaring slecht was geweest, had ik die bij de tandarts wel laten weten. Een tandarts aanbevelen bij vrienden? Het is geen boek of restaurant, kom op wat een flauwekul. Met vrienden heb ik wel wat anders te bespreken dan de tandarts.

Tandarts Rinck is uitstekend omgeving niet.

De medewerkers zijn aardig, maar het 'hokjes' principe voelt niet prettig. Helemaal niet door de dunne systeemwanden. Het is heel erg gehorig, zelfs in de wachtruimte. Maar dat komt ook omdat ik geluiden niet kan filteren.

Geduldig geholpen en op mijn gemak gesteld. Pijn vrij. Ik ben zeer tevreden

Snel geholpen en vakkundig werk

Ondanks de grote drukte kon ik toch snel terecht voor een behandeling. Topservice!

Prima!

Goede vriendelijke ontvangst, goede professionele en vriendelijke hulp.

Aardig, meelevend was Rik die ik voor de eerste keer ontmoet heb.

Het was een moeilijk te verwijderen tand, lang wrikken , in stukken eruit, hechtingen erin en plaatje geplaatst. Plaatje te strak, na slijpen was het beter, tanden op elkaar was lastig, paste niet zo goed. Uiteindelijk na bijslijpen was het redelijk goed. Thuis zag ik dat de tand wel aan de korte kan is, jammer. Wat nabloeding en zoals gezegd 24 uur het plaatje ingehouden. Eten met het plaatje is en blijft lastig. De volgende dagen dikke wang en bovenlip , gevoelige plek tandvlees boven de verwijderde tand. Vandaag 3 dagen na de behandeling, wang en bovenlip redelijk geslonken.

Correct,vriendelijke tandarts

Zie biven

Prima en vakkundig geholpen

Prima en vakkundig geholpen Alles netjes en correct uitgelegd wat er werd gedaan tijdens maar ook voor de behandeling Dit gebeurde in mijn geval in overleg

Zorgvuldig, vriendelijk en kundig

Gewoon een heel goede ervaring.

helemaal prima, tandarts prima, receptie prima, dus al met al helemaal ok

Goede tandarts

Goede tandarts klantvriendelijk en deskundig

heel goed

Er was geen wachttijd, ik was al snel aan de beurt

vakkundig , snel , vriendelijk

vakwerk , vlot en aardig

Vriendelijk, behulpzaam en extra uitleg

Heel fijn de behandeling controle bij Poppy. Ze legt me altijd alles uitgebreid uit met toelichting. Daarnaast neemt ze me stap voor stap mee in de behandeling.

Heel prettig

Vriendelijk,ervaren,meedenkend

Erg secuur en een lieve meid. Verteld wat ze doet.

Te lange wachttijd bij ernstige klachten

Na 2 maal bij tandarts op vakantieadres behandeld voor wortelkanaal behandeling, 1 maal bij thuiskomst naar noodtandarts op zondag, dinsdag bij mondzorg, doorgestuurd naar kaakchirurg, door kaakchirurg weer terug gestuurd met nog steeds ernstige klachten (veel pijn en opgezwollen gezicht) pas weer plaats over 6 weken.

Vriendelijkheid en deskundigheid

Rian is heel erg vriendelijk en deskundig. Ze legt goed uit wat ze doet..

Correct

zeer goed

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.