X

erg tevreden over de Mondzorg

Vanaf de afgesproken tijd tot aan het eind van de behandeling alles naar mijn zin !

je word serieus genomen

Dubbel consult en niet gebruikte materiaal gefactureerd

Voor 1 wortelkanaal behandeling dubbel consult berekenen en materiaal berekenen die niet gebruikt is. Binnen een half uur stond ik weer buiten en was ruim 600 euro armer. Best uurtarief

GEWELDIG!!!

Na mijn eerste prothese moest ik naar 8 maanden terug om mijn vaste prothese! De afspraak stond in de eerste instantie bij Kees, maar omdat Kees naar het ziekenhuis moest kreeg ik Sanne, ik voelde dat dat wel goed zat, wel gaf ze aan dat ze Kees niet kon evenaren, dat is wel eerlijk toch. Na 2 keer happen gaf ze aan zal ik de volgende keer een half uur eer komen omdat ik met mijn werk best druk ben! SUPER TOCH! Sanne je doet niets onder bij Kees . Je bent echt een TOPPER! Super bedankt voor het meedenken! Gr. Theo Vlaanderen

!

Ik wordt al tientallen jaren uitstekend geholpen door Ron!

Prettig

Ik werd heel prettig en rustig geholpen.

Keurig op tijd en duidelijk advies.

Keurig op tijd aan de beurt. Gina communiceert duidelijk en fijn. Dat vond het hele gezin.

Is goed

Je wordt goed geholpen

Mijn ervaring was goed

Netjes geholpen en keurig op tijd

De mondhygiëniste heeft zowel de controles als gebitreiniging gedaan omdat er geen tandarts aanwezig was. Alles keurig schoon gemaakt en tandsteen verwijdert.

Goed geholpen

Vriendelijke en deskundige mondhygieniste. Perfecte behandeling met goede uitleg. Ben zeer tevreden.

Tandarts, aardige benadering

Prima, fijn dat ik snel afspraak kon maken voor vervolg ivm afgebroken kies.

prima!

Zoals altijd heeft mijn vaste tandarts Jeffrey mij prima behandeld!

Redelijk prettig

Tandarts Jeffrey is prettig in de omgang. Kent mijn kleinzerigheid in dat wat over is van mijn gebit. Hij verdoofd daarom zorgvuldig. Veel tandarts-angst is daarom al weggenomen. De ergste ervaring van de laatste tijd liep ik op bij de wat oudere tandarts met het lange grijze haar en de reddende assistente,. De vorige behandeling was behoorlijk uitgelopen. Hij ontving mij nauwelijks met wat sussende woorden maar begon tegen zijn assistente (een charmant meisje dat voortdurend zei dat de tandarts het zo niet bedoelde) in half mompelende /half fluisterende taal een betoog over het ontoegankelijke gebit vol kruipdoor-sluipdoor momenten en dat hij nauwelijks wist waar hij het eerste moest beginnen. Zeer onprofessioneel. Hij heeft me niet behandeld. Jeffrey uiteraard wel.

Snel geholpen.

Na een probleem met een tand kon ik de volgende dag langs komen voor een onderzoek maar werd de behandeling gelijk begonnen

Goed en vriendelijk

Zoals altijd keurig en vlot geholpen

Consult was prima In de wachtruimte aan de leestafel viel mij op hoe oud die bladen waren ,het zou leuk zijn om wat up-to-date bladen neer te leggen

Vriendelijk en goed geholpen

Prima. Behandeling door mondhygiëniste en tandarts in dezelfde stoel. Efficiënt geregeld.

Sinds ik bij Mondzorg (Jeffrey,) ben heb ik geen tandartsangst meer en ik ga zingend naar de mondhygiëniste (Mirjam). Ook de dames, heren achter de balie zijn vriendelijk en voorkomend. De omgeving is rustig helder en prettig.

Uitstekend.

Dat betreft de mondhygiëniste, Mirjam Andrlik. De medewerksters aan de balie waren tamelijk onvriendelijk.

heel goed

Zeer onsympathieke man.

Wellicht had hij zijn dag niet maar ik heb het als zeer onprettige ervaren. Het begon al dat hij zich niet voorstelde. Er heerste een enorme spanning tussen hem en zijn assistente. Hij vertelde niet wat hij ging doen dus zeer slechte communicatie. Op de foto was niks zichtbaar. Second opinion gedaan bij een andere tandarts en geeft aan dat er een wortelkanaalbehandeling moet worden uitgevoerd.

Toppers,

4 implantaten geplaatst, alles ging soepel en vlot. Thx Harry

Helemaal top! Vriendelijk en deskundig

Helemaal top! Vriendelijk en deskundig

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.