Goede uitleg goede begeleiding en prima service

Heel prettig

Prima!

Volgens het boekje!!

Ze doen hun werk goed

Ze zijn heel vriendelijk

Goede controle. Goed overleg. Goed advies.

Sympathieke en deskundige tandarts.

Eerst bij Jeffry Mesman is mijn gebit nagekeken en laat door Lisa gebit schoon gemaakt

Zoals altijd zeer te vreden

Fijn dat ik snel langs kon komen en dat het probleem is opgelost.

Geen wachttijd en allemaal even vriendelijk, zowel balipersoneel/assistente en tandarts zelf

Uitstekende behandeling en begeleiding

Betrouwbaar

Vooral fijn om te merken dat mijn angst voor behandeling serieus werd genomen en niet werd afgedaan als onzin . Vriendelijk personeel vooral de dame aan de balie viel op voelde me echt gezien en geen nr

Zorgvuldig en efficient

Prettig. Goede uitleg gekregen.

Prima geholpen

Goede ervaring en vriendelijke behandeling

Altijd goed bij Mirjam

Goed,vriendelijk en deskundig

Zeer goed geholpen, jammer dat ik er zo'n eind voor moet rijden.

Fijn geholpen.

De tandarts stelde mij op mijn gemak en de controle deed hij rustig en legde steeds uit wat hij ging doen. Tandarts Rik.

prettige behandeling

Prettige behandeling, too the point

zeer goed

zeer goed

zeer tevreden

prima geholpern

Goed.

De dames achter de balie waren druk, maar namen toch de tijd om mij goed te woord te staan. De mondhygiëniste was vriendelijk en kundig.

Goede en vlotte behandeling

Mijn zus was tevreden en rustig. De behandeling is voor haar goed verlopen.

Goed behandeld

Ik ben door een zeer professioneel medewerkster geholpen. Uitleg en behandeling waren uitstekend.

altijd goed.

zoals altijd goed.

Zeer goed, niets aan toe te voegen

Goede service, snel.

Als je het formulier invult bel mij even dan doen ze dat ook

Je krijg van te voren altijd een e-mail als je jaarlijks controle is en ze bellen je terug voor een afspraak te maken en ze geven advies wat er moet gebeuren aan je tanden we zijn heel erg tevreden

Snel, goed en op afgesproken tijdstip geholpen.

Prettige en deskundige gebitscontrole.

Vriendelijk en belangstellend. Controle wel heel snel.

Zie boven

Ondanks mijn tandartstrauma ga ik hier wel heen!

Helaas heb ik een fors tandartsentrauma opgelopen in mijn jeugd (schooltandarts) waardoor ik jaren als onbehandelbaar beschouwd ben. Iets dat ik feitelijk ook was. Uiteindelijk bij Jefferey Mesman en zijn collega's van Mondzorg Culemborg terecht gekomen. Wat zij voor elkaar gekregen hebben grenst aan het ongelooflijke. Ik vindt het immer nog bijzonder spannend en eng maar door de fantastische wijze waarop Jeffrey en zijn collega's de behandeling vormgeven ga ik wel en laat ik mij ook behandelen. Iets dat door velen, inclusief mijzelf, voor onmogelijk gehouden werd. Werkelijk een absolute aanrader voor een ieder met angst voor de tandarts. En dat uit mijn mond.... (en ja, als je geen tandartsangst hebt is het natuurlijk ook een aanrader).

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.