Tevreden

Een goede tandarts..

Ik ben goed geholpen en heb goed advies gekregen.. De tandarts is erg lief (-:

Prettige benadering waardoor al minder angst

Fijne benadering, prettige manier van omgaan met angst van client

Beetje zonde van de tijd

Vond het wel slecht dat mij de vorige keer werd aangeraden een afspraak te maken voor het repareren van 2 gaatjes, dat gedaan blijft het ineens een controle afspraak te zijn en daar moet ik dan een uur en een kwartier voor rijden en vervolgens is er dan geen tijd alsnog een gaatje te vullen.. het stond in het systeem dus snap niet wat er dan is gebeurt met m'n afspraak . Eerdere afspreken verliepen echter wel goed.

Geen mens tot mens contact

Een botte karakter, geen fijne ervaring. 4 maanden terug was alles nog in orde met het gebid. Kom aan bij een ander tandarts die verteld mij doodleuk dat ik een gaatje heb die ik zelf niet kan zien of voelen en maar liefst 12 beginnende gaartjes.

Op tijd en goede verzorging

Goed behandeld.

geen wachttijd controle nauwkeurig en duidelijk

ik kon dezelfde dag dat ik belde terecht

afgebroken tand (een kunstmatig aangebracht gedeelte ) weer aangelijmd. vandaag,na 6dagen, toch weer losgelaten.Ik at een broodje met gebakken ei. Om 3 uur s'middags. Misschien de verkeerde tijd ? Of de tandarts wat jong en onervaren ? Kan zijn. Wel aardig. Ik bel wel voor een nieuwe afspraak.

Is uitstekend

Als zeer tevreden

Netjes

Goede zorg

Goede zorg vriendelijk

Goed.

Had last van mijn kies en kon gelijk in de middag terecht, hierbij goed geholpen.

keurige behandeling

op tijd en adequaat geholpen.

Een rustige en kundige tandarts!

Rust, kundigheid en open staan voor vragen. Het balie personeel was voor het eerst iets afstandelijker! (jammer- bij binnenkomst erg belangrijk dat je echt gezien wordt!)

Deskundig, professional en secuur.

De controle wordt deskundig, secuur en professional uitgevoerd en je wordt op je gemak gesteld.

Het is erg meegevallen

Fijne praktijk

Ze zijn erg lief vooral ik was erg angstig sinds ik bij deze praktijk loopt is wel 80 procent minder angst.

Vriendelijk en professioneel

Goede zorg en fijne mensen. Ik vond de informatie over verstandskies trekken van te voren wat kort. Ik heb vooral vanwege verhalen van vrienden de moeite genomen mijn agenda wat vrij te houden na de operatie. Even rusten blijkt niet onbelangrijk. maargoed, ik ben wat dat betreft ook altijd te optimistisch over wat mijn lichaam aankan.

Zeer tevreden over medewerkers/tandarts/tandtechnieker

Zeer ontevreden over de kwaliteit van protese. Begrijp, dat jullie afhankelijk zijn van toeleverancier. Maar het geleverde product is ondermaats; zeker in cosmetisch opzicht. Jullie slogan : Een stralende lach; gaat niet op.

Nemen de tijd om samen met mij plan te maken en uit te leggen wat en hoe ze dit doen.. verder mooie praktijk met kundig personeel

Jeffrey Mesman is geweldig

Jeffrey is een hele fijne rustige tandarts die alles goed uitlegt en overlegt. Dit is ideaal als je angstig bent voor de tandarts.

Je wordt als cliënt met respect behandeld

Na jarenlang verwaarlozing van mijn gebit is nu alles weer op orde en in orde.

Top, geen op- of aanmerkingen

Zoals anders goede ervaringen.

Cees de Gelder is een Topper! Super geholpen door Cees.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.