Heel erg aardig en professioneel

Het is altijd prettig om naar de tandarts te gaan hier, altijd goed contact. De behandelingen die ik heb ervaren waren niet of nauwelijks pijnlijk en er werd goed over gecommuniceerd.

Vriendelijk ontvangen

De praktijk komt goed over, ontvangst is vriendelijk en professioneel

Tevreden

Ben heel erg goed opgevangen en behandeld.

Vrolijkheid terug

Na ruim 20 jaar doodsbang geweest te zijn voor de tandarts, ga ik nu met een grote smile door het leven. Met dank aan het geduld, de vrolijkheid, de humor en vooral het medeleven van alle medewerk(st)ers daar. Ze nemen je angst serieus. Voortaan ga ik fluitend naar de tandarts

Na,wat problemen met mijn kunstgebit te hebben gehad, is het perfect opgelost.

Goede behandeling.

Vriendelijk en behulpzaam.

Zoals het hoort

Prettig en professioneel

Heel erg goed

Word gastvrij ontvangen en de behandeling wordt rustig en goed uitgevoerd

Top!!

Heel rustig en vakbekwaam vooral als je een angst hebt voor een tandarts.

vriendelijke mondhygiëniste

Ze geeft van tevoren duidelijk aan wat ze gaat doen en geeft oom netjes aan dat als er iets is ik een hand kan opsteken en dat zec dan stopt

Prima geholpen en heldere uitleg

Prima geholpen. Vriendelijk en professioneel!

Fijne mensen

Vriendelijke mensen voelde mij zeer op mijn gemak

Gelukkig op tijd geholpen

Heb meestal eind middag de afspraak dat houd meestal ook in dat het uitgelopen is maar deze keer gelukkig niet werd gelijk geholpen

Fijne medewerkers, top als je angst heb voor de tandarts

Zijn erg behulpzaam bij angst, lieve medewerkers.

Niet iedereen kan een Eline zijn…

Bij een andere tandarts dan Eline geweest. Eline had het druk. Ondanks dat ze goed haar best deed heb ik liever Eline. Vertrouwen, gevoel, etc. (PS. KlantenVertellen? Waarom niet PatiëntenVertellen?)

helemaal super

de sfeer is prima, iedereen vriendelijk en voorkomend. Mirjam kennen we (mijn man en ik) al heel lang en we reizen haar vanuit Den Haag al vele jaren achterna. Hoop van harte dat jullie op deze voet doorgaan en dat wij gezond blijven (we zijn op leeftijd!) en van Mirjam's voortreffelijke aanpak gebruik van kunnen maken. ik heb een reminder gekregen voor een beoordeling, maar bij de eerste die ik ontving kwam ik niet ver: "er ging iets mis, probeert u het later nog eens" kreeg ik te horen. Nu dus wel gelukt, mooi!

Klantgericht en super professioneel.

Er wordt heel goed geluisterd en gehandeld op een klacht. Ook al is dit tijdens een periodieke controle.

fijn

Fijn geholpen en goed advies gehad

Goedp

Prettig

Fijn!

Duidelijk, snel, mooi resultaat. Ben super blij met het eindresultaat, er wordt naar je wensen gekeken en geadviseerd! Dankjewel Eline!

In afspraak vergist toch geholpen.

Ik was maand tevroeg maar omdat ik uit Rosmalen kwam werd ik toch geholpen. super

Verschrikkelijk

Tandarts Rinck hij behandelde mij als een hond wat een lul daarom wil ik ook een andere tandarts Hij was zeer nors deed net of het mij schuld was dat ik een flinke ontsteking had

Klantvriendelijk en correct

Een zorgvuldige aandacht en duidelijke uitleg omtrent de behandeling/plan.

Een hele fijne ervaring

Ik ben heel erg angstig voor de tandarts en bij jullie voelde ik mij vanaf het eerste telefoongesprek al gehoord en begrepen. Jullie denken mee en nemen echt de tijd voor mij. Ik kan niks anders zeggen dan dat mijn eerste ervaring met jullie heel erg fijn en zo anders dan bij anderen was.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.