Prima geholpen

Prettige sfeer en prima behandeling

Goede ervaringen met vriendelijke mensen

Je wordt gerust gesteld en krijgt uitgebreid behandelplan. Je voelt je gehoord en begrepen.

Gemoedelijk

Gastvrij

geweldig

fijne tandarts die je gerust stelt.

Tandarts Theo is een heel fijne tandarts

Enkele jaren tandarts Theo gehad voor mij en mijn dochter van nu 8. Alleen maar prettige ervaringen

Professioneel en snel

Goede zorg. Ze denken mee en zijn vriendelijk. Over het algemeen ben je snel aan de beurt en word je goed geholpen

Fantastisch

Al meer dan 20 jaar bang voor de tandarts en niet geweest. Nu weer stralende tandjes en alle angst verdwenen, het kan dus wel:) Succes en ga zo door!

Fijne tandarts Jeffrey helpt ons altijd goed.

Rustige aanpak en deskundig

Vriendelijk en deskundig

Eline is FANTASTISCH

Zoals altijd heb ik een hele goede behandeling gehad bij tandarts Eline. Ze is zo kundig, precies, professioneel. De beste tandarts die ik ken!

Tandarts nam amper de tijd om te communiceren wat de staat van mijn gebied was

Tandarts gehaast en niet communicatief. Moest mijn best doen om dingen uit hem te trekken

Perfecte dienstverlening tegen absurde tarieven.

Een zeer goede dienstverlening op korte termijn gerealiseerd. Kan echt niet beter. Dat 1 wortelkanaalbehandeling ruim € 600,00 moet kosten is niet te begrijpen.

Straks ga ik de tandarts nog leuk vinden!

Na heel wat slechte ervaringen bij vorige tandartsen kwam ik bij mondzorg Culemborg. Zij mochten het letterlijke prutswerk van hun voorgangers oplossen, met een gezonde dosis humor en eerlijk advies ga ik nu bijna fluitend naar de tandarts! Afgelopen maandag zelfs vrolijk bij de mondhygiëniste in de stoel gelegen! Nooit meer weg bij deze tandarts!

Vriendelijke personen

Vriendelijke mensen en meedenken wat er moet gebeuren

Vriendelijke en professionele bejegening.

Prettige en zorgvuldige behandeling gekregen van Lisa. De ontvangst bij de receptie is ook altijd vriendelijk.

professionele organisatie

Duidelijk, vriendelijk en geruststellend

Mijn vorige tandarts was een echte beul en had om die reden ook een angst verkregen voor de tandarts. Hier bij Mondzorg Culemborg hebben ze mij echt heel netjes behandeld. Ze gingen vertellen wat ze precies deden en wanneer ze dat deden en wat je er van kan verwachten. Zoals je het eigenlijk zou willen. Echt super.

prima geholpen

Ik ben prima geholpen, maar ik ben beter gewend bij mijn eigen tandarts; Eline Veen. Ik miste de communicatie vanuit de tandarts richting mij. Ik vertelde over mijn klachten en had niet het gevoel dat hij luisterde en ik kreeg geen informatie over de foto die gemaakt was van mijn kies en toen ik ernaar vroeg, kreeg ik minimaal antwoord. Ik had geen inspraak in de behandeling en wat hij zou gaan doen, tenzij ik ernaar vroeg. Ik denk dat het andersom moet zijn; dat hij mij vraagt wat de klacht is en hier tijd voor neemt, dat hij laat weten wat hij wil doen en dat we dan samen beslissen wat er gaat gebeuren.

Doelgericht consult, zakelijk

Doelgericht consult, zakelijk

Iedereen neemt hier de tijd voor je zodat je je nooit teveel voelt

Ik word altijd blij van de hartelijkheid die volkomen oprecht is en die niet uit het boekje klant vriendelijkheid hoofdstuk 4 art 2 komt. Die oprechtheid geeft rust en dus de ruimte om vragen te stellen of om niks te zeggen maar knarsetanden is niet meer nodig. Top!

goed, perfect geholpen

k wordt altijd prima geholpen alles gebeurt ook in overleg. wat ik als zeer prettig ervaar dat ze vertellen tijdens de behandling wat ze og gaan doen

Deskundig

Deskundigheid voor het beroep .

Heel goed

Heel goed. Afspraken nagekomen.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.