Zeer goed, ik raad mn kennis en vrienden jullie aan

Vanaf het begin vond ik de mensen bij narcodent al vriendelijk en meedenkend. Veel afspraken gehad bij cees. Toffe gast overigens. mag ook gezegt worden

professionele goede mondzorg

Na een aantal moeilijke privejaren, waarin ik niet meer op controle ben geweest voor mijn tanden, kwam ik bij Mondzorg terecht. Behalve veel tandsteen zag ook mijn tandvlees er niet goed uit en was aan het terugtrekken en bloeden. flossen deed ik ook niet iedere dag en na een goed gesprek en behandelplan is dit gelukkig weer helmaal goed gekomen. door naast het poetsen ook goed te flossen en regelmatig op controle te komen en tandsteen te laten verwijderen door de mondhygieniste, Je word prettig geholpen en het voelt heel fijn als de mondgezondheid weer in orde is, waardoor je het onderhoud ook beter bij houd.

Prima behandeling

Mondhygiëniste zorgvuldig gebit gereinigd. Direct daarop volgend controle door de tandarts zonder extra wachttijd.

Prima!

Vriendelijk, zorgvuldig en fijn geholpen.

Super goed geholpen!

Erg vriendelijke en behulpzame mensen.

Vriendelijkheid en zorg staan hier hoog in het vaandel

Zeer te spreken over de responstijd en de duidelijkheid van de behandeling.

Vakkennis prima. Zeer klantvriendelijk

Heel goed advies. Werkt zeer klantvriendelijk. Vakkennis up to date. Goede samenwerking tussen tandartsen en mondhygiëniste.

Zeer vertrouwelijk gevoel

Wil implantaat inzetten maar angst voor tandarts is bij mij vanuit oudsher toch na een paar keren te hebben gesproken met de tandarts heb ik het toch doorgezet. Chapeu

Goeie ervaring bij mondzorg Culemborg. Nemen de tijd en zijn vakkundig l.

Eíndelijk wordt ik gehólpen

Voor mij geldt slechts één ding; wordt ik onder narcose geholpen en blijft dat zo?! Ja dus! Geen gezeur dat ik ooit ei-gen-lijk onder gewone behandeling zou moeten. Dan zou ik namelijk direct weer weg zijn...

Top kwaliteit van zowel personeel als service

Heel erg aardig personeel die je heel graag willen helpen. Als je binnenkomt wordt je vriendelijk begroet en melden ze je aan. De service van de tandarts is ook altijd goed. En ga er altijd tevreden weg!

Goede ervaring

De behandelend mondhygeniste was erg kundig. Vertelde goed wat ze ging doen en stelde mij op mijn gemak

Gastvrije bejegening, goede service, prima behandeling!

Afgelopen week had ik een afspraak bij Mirjam, de mondhygiëniste die al ongeveer 20 jaar mijn gebit zeer goed onderhoudt, en goede adviezen geeft: zeer goede/degelijke behandeling, zeer vriendelijke, hartelijke bejegening en zeer secuur/zorgvuldig

Topp!!

Heel snel en top gedaan!

Afspraak ging heel soepel, altijd weer gezellig om bij Sanne te zijn.

Goed geholpen

Goed geholpen

Vriendelijk en vakkundig

Snel, vriendelijk en vakkundig. Zeer patiëntgericht.

Keurig en correct

Rustig,vriendelijk,deskundig en voorzichtig

Zie boven

Zo moet het zijn

Zo moet een bezoek aan de mondhygiënist zijn. Mirjam heeft netjes uitgelegd wat er ging gebeuren en vooral... waarom. Zo weet je als patiënt ook wat je kan verbeteren aan je mondhygiëne. Niets dan lof voor haar behandeling en persoonlijke uitleg/ toelichting. Chapeau chapeau

Fijne tandarts

Tot nu toe alleen maar positief, vriendelijke veel geduld, wat voor mij het belangrijkste is. Veel tips en trucks, kortom een fijne tandarts waar ik wat aan heb al ga ik niet graag naar een tandarts.

Super betrouwbaar

Ben 2. Keer woord behandelt bij jullie! Super zorg super personeel! Bedankt !

Heel prettig

Tandarts Eline stelt me altijd heel erg op mijn gemak. Ze bespreekt alles wat ze doet en ik kan aangeven als het me allemaal even te veel wordt, dat maakt het voor mij steeds mogelijk om terug te komen. Mijn gebit is enorm opgeknapt

Professionele aanpak en vriendelijk

Wordt direct op je gemak gesteld en goed geluisterd naar je ervaringen. Daarna wordt er een plan opgesteld om de problemen op te lossen

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.