Als altijd: uitstekend. Zowel vakmatig als v.w.b. de communicatie.

Mijn tanden zijn bij niemand in betere handen. Mirjam is een uitstekende, zeer ervaren, zorgvuldige en toegewijde mondhygieniste en bovendien een heel fijne vrouw.

werd prettig ontvangen en keurig behandeld.

Er werd keurig gevraagd wie ik was en ik mocht plaats nemen. Daarna kwam de tandarts. De behandeling liep vlot en netjes.

Als prettig ervaren

Professioneel en heel rustig verteld wat er gaat gebeuren. Met overleg wordt het behandel plan besproken. ik ben alleen haar naam vergeten.

Blij met mondzorg Culemborg

Mijn kiespijn werd veroorzaakt door knarsen. Duidelijke uitleg. Ik gebruik nu een knarsbitje en de klachten zijn verdwenen.

Uitmuntend

Vriendelijke receptie, op tijd opgehaald, prima behandeling

Netjes en vriendelijk geholpen. Goede medewerking toen ik tot 2 x toe mijn afspraak moest verplaatsen

Het gehele plaatje voelde direct thuis

Interieur: Fris, schoon, geen blokkade Receptie: Vriendelijk, verzorgt, Behandelaar: eerste contact met mevrouw 21 december en 03 januari Voelde direct goed, vriendelijk, terzake kundig

Fantastisch mensen helpen goed

Goed, vooral het meedenken van de tandarts

Goede tandarts

Deze tandartsen praktijk bevalt mij uitstekend en is voor iedereen aan te raden!

Fijne praktijk om hier je eigen gebit te onderhouden, afspraak maken is zo geregeld, korte wachttijd en prettige behandeling met goede uitleg..!

Deskundig en klantvriendelijk behandeling:

Vriendelijke begroeting , vraag naar resultaat vorige behandeling en ervaring. Behandeling wordt gepleegd in samenspraak. Afhandeling en het volgende afspraak in goed overleg.

Erg tevreden, deskundigheid is top.

Op tijd en prima behandeld jullie hebben daar in Culemborg een geweldig team. Volgende keer wel een schaal met oliebollen neerzetten.

Deskundig en vriendelijk

Denken duidelijk mee en zoeken de beste oplossing voor de klant.

Mijn bezoek aan Mondzorg Culemborg was bijzonder positief.

Onder positief versta ik: professioneel en cliëntvriendelijk.

Zorgvuldig en vriendelijk

Mijn tandarts is Poppy. Zij is nauwkeurig, vriendelijk, altijd goed voorbereid met historie van mijn gebit en geeft goede tips om gebit (nog) gezonder te maken. De receptie van Mondzorg is vriendelijk, snel en bekwaam.

Weer een schoon gevoel in mijn mond

Prima om dit 1 keer in het jaar te doen.

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

De telefonistes zijn super vriendelijk en altijd behulpzaam om een afspraak goed te laten verlopen. Verder heb ik alleen maar goeie ervaringen met tandarts, assistentes en mondhygieniste.

Fijne tandarts Die Theo.

Fijn

Super fijne en vriendelijke tandarts, ook voor mijn beide kinderen. Ik weet zijn naam niet, maar hij werkt alleen op dinsdag. En hele vriendelijke assistente en receptionisten ook.

zeer tevreden

hebben van mij een ander mens gemaakt,durf weer breeduit te lachen. zijn zeer vriendelijk en je wordt met zorg en aandacht geholpen. ben blij met jullie,Eline,Sanne en Cees dankjewel voor wat jullie voor me gedaan hebben

Goede ervaring

Goed en netjes behandeld.

Bedenkelijk

Tandarts was niet oké, botte boer. Ik heb veel meegemaakt met tandartsen maar dit was niet fijn, hij reageerde bot, en trok mijn tandvlees erg ver naar beneden, wat volgens mij nergens voor nodig is. De mondhygiëniste daarentegen was professioneel bezig. Ik was er nog nooit geweest, maar nu was dat blijkbaar nodig (volgens de tandarts). Verder oké De tandarts beveel ik niet aan, de mondhygiëniste wel

Heel goed.

Behandeling gaat op goede, rustige manier

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.