Ik heb al mijn hele leven een enorme angst voor de tandarts. Toch de stap gezet en op basis van de positieve ervaringen en reviews op internet kwam ik bij deze praktijk terecht. Wat ben ik blij dat ik naar deze praktijk ben gegaan!. Geen spijt van en enorm opgelucht dat ik deze stap heb gezet.

Prima tandcetrum

Goede locatie, verzorgd interieur, pretige ontvanst, weinig wachttijd, empatische benadering, adequate behandeling, in één woord: topmondzorg!

prettig en deskundig

Prettige ontvangst, goede uitleg bij de behandeling, ontspannen sfeer.

Prettig en deskundig

Prettige ontvangst, goede uitleg over de behandeling, fijne sfeer

Prettig en deskundig

Prettige ontvangst, goede uitleg over de behandeling, fijne sfeer

Kort, vakkundig, prima

Controle verliep grondig en snel. Vriendelijke behandelaren

Kort, vakkundig, prima

Controle verliep grondig en snel. Vriendelijke behandelaren

Het team van tandarts Eline zijn allen Liefhebsters van het vak tandarts.

TOP

Het team van tandarts Eline zijn allen Liefhebsters van het vak tandarts.

TOP

Goede behandeling.

Goede behandeling.

Fijne betrokken tandarts en assistent

Altijd een prettige ervaring, vriendelijk, vakkundig, aandacht voor de patiënt. Leuke mensen!

Fijne betrokken tandarts en assistent

Heel prettig

De behandelingen die ik kreeg van tandarts en mondhygiëniste waren prettig.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.