Duidelijke informatie

Ik was doorverwezen door eigen tandarts. Ik had andere verwachtingen. Uw tandarts gaf vervolgens heldere informatie.

Vlot, vriendelijk en vaardig

Dat klinkt mooi, maar is ook in het echt zo!

goede intake

voor een intake zeer duidelijk.

Prettig

Maandag bij de mondhygiëniste geweest. Super vriendelijk en goed geholpen.

alles is goed geregeld

een hele goede ervaring

Deskundig, pijnvrij, snel, effectief

Goed ingespeeld op de situatie

Fijne Tandartspraktijk

Fijne communicatie & planning met receptionisten, prettige tandartsen.

Goed verzorgd

Ik vond het top hoe alles verliep.

Prima, fijn geholpen

Behandeld door Lisa

Vriendelijk en deskundig personeel

De behandelingen verlopen goed en deskundig. Bij volgende afspraken volgen direct een mailtje en/of tekstbericht. En een of twee dagen van tevoren een herinnering. Prettige ruimtes en vriendelijk personeel.

Prima bij Eline en Mirjam

Zorgvuldig en vriendelijk

Zeer vriendelijk en deskundig advies en begeleiding

Zie boven

onze tandarts is in alle opzichten perfect

in ons lange leven hebben we veel tandartsen meegemaakt, goede en slechte, maar over Jeffrey van Mondzorg zijn we het meest tevreden: vriendelijk, deskundig, belangstellend. Nooit gedacht dat we het ooit zouden beleven dat we zonder een spoortje stress naar de halfjaarlijkse controle gingen. Mijn gebit is al decennia een ruïne, maar hij houdt die al vijf jaar in dezelfde staat.

Top!

Zowel de tandarts als de assitente perfect!

Pijnklachten snel en goed behandeld.

Snel ingepland met pijnklachten. Behandeling zonder verdoving gaf goede indruk.

Geen problemen gehad.

Alles verliep vlot.

Ik vond het wel spannend, een andere tandarts. Ben altijd bij Jeffrey. Maar alles is goed gegaan. En gelukkig kon ik de andere afspraak afzeggen

Altijd vlot geholpen en vriendelijk personeel.

Bij Mondzorg kan ik altijd snel terecht, het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De afspraken zijn ook meestal keurig op tijd.

Top tandarts

Goed in zijn werk

Subliem

Wat een geweldig team

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.