Theo is een deskundig tandarts

Direct een oplossing voor het issue, goed gerepareerd.

Vetrouwd

Wij zijn blij met onze tandarts Jeffrey en hopen dat hij nog lang onze tandarts blijft Altijd vriendelijk en correct

met begrip, geduld en vriendelijkheid

ik heb last van (oude) angsten m.b.t " de tandarts". Mijn behandelaars hebben hier begrip voor en laten mij zelf het tempo bepalen, leggen uit wat ze gaan doen en letten samen met mij op of het nog goed gaat. Door die houding kan ik elk half jaar voor een controle komen omdat ik mijn eigen schroom kan overwinnen.

Ik ga zonder zorgen

Wordt in alle rust geholpen. Ik ben zeer blij met tandarts Jeffrey

Keurig

Prettige binnenkomst, zeer fijne en kundige tandarts.

Een beetje haastwerk.

Snel op de stoel en snel weer buiten. Het maken van een nieuwe afspraak duurde langer.

Weer een andere tandarts

Het is heel vervelend dat er zoveel personeelsverloop is. Bij mijn laatste afspraak kreeg ik weer een andere tandarts, waar ik van te voren niet van op de hoogte was gesteld. Deze tandarts deed zijn werk en kwam op mij chagrijnig over. Dit was de doorslaggevende factor waardoor ik van tandartspraktijk ga veranderen.

Tevreden

Marina echt een top tandarts!! Heel lief en zacht!!

Top, vakmensen

Ik ben tevreden met de behandeling.

Ik heb geen klachten over de behandeling.

wordt goed en vriendelijk geholpen

wordt goed geholpen

prima deskundige mondzorg, stipt en plezierig in de omgang

prima deskundige mondzorg, stipt en plezierig in de omgang

Snel aan de beurt, rustige en goede mondhygiëne-behandeling

Grondige behandeling, tandsteen en aanslag weggehaald plus polijsten. Alles rustig en goed uitgevoerd. Vriendelijke mondhygiëniste. Kosten vielen mij wat tegen.

Professionele behandeling door een ontzettend aardige tandarts.

Prima!

Goed toegankelijk en vriendelijk geholpen.

Ruimte genoeg om te wachten, goed verwarmd en rustig om te kunnen lezen.

Te veel haast

Tandarts had een te drukke agenda, lange wachttijd. Hij was gejaagd en mopperde op de baliemedewerkers tegen de klant. Gehaaste en gestresste stemming.

Heel erg fijn geholpen

Uitstekende praktijk

Kwam eerste x voor intake was vriendelijke vrouw en had direct offerte was super ook cees en sanne super aardig personeel en vakmensen. Ook tandarts eline was super. Hartelijk bedankt

Prima, snel en deskundig geholpen!

Prima, snel en deskundig geholpen.

Opzich prima behandeling

Ik vind het jammer dat de behandelend tandarts tijdens de behandeling niet vertelt waar hij mee bezig is. Even een korte uitleg vind ik erg plezierig.

Zoals altijd word ik er goed behandeld

Behandeling door Jeffrey die zoals altijd zeer bekwaam en rustig te werk gaat.

Goed te woord gestaan, heldere toelichting over behandelplan

Voor mij was het een hele stap om naar de tandarts te gaan en Narcodent is echt een uitkomst daarin. Bij de intake werden door de assistent rontgenfoto's gemaakt en de staat van mijn gebit vastgesteld. Vervolgens heeft een tandarts nog een kijkje in mijn mond genomen, wat ik eigenlijk wel spannend vond maar hij stelde me dermate goed gerust dat het voor mij geen enkel probleem was op dat moment. Ze hebben tijdens de intake echt ruim de tijd voor me genomen. Hele fijne ervaring eigenlijk. De behandeling is ook direct ingepland, dus meteen doorpakken!

Prettige ontvangst, je weet meteen waar je aan toe bent.

De rest moet nog gebeuren...

Goed uitleg, vriendelijk geholpen

Ik had een vervanger voor mij vaste tandarts (Ron Rinck). Dit beviel uitstekend. Vriendelijke en goede uitleg.

Veel aandacht en geduld.

Onze zoon is autistisch en dat is wel een dingetje om naar de mondhygiëniste te gaan. Maar door de tijd heen gaat hij met steeds meer vertrouwen hier naartoe. Goede begeleiding en uitleg over gebitsonderhoud en tijdens de behandeling.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.