Mondhygiëniste doet hetzelfde wat vroeger de tandarts deed.

tegenwoordig is het schijnbaar een modeverschijnsel om de mensen naar de mondhygiëniste te sturen, vroeger hoorde je daar nooit van maar tegenwoordig zitten beiden in een praktijk en zo houden ze elkaar aan het werk. Wat mondhygiëniste doet deed vroeger de tandarts tijdens de halfjaarlijkse controle. Alleen moet je er nu extra voor betalen omdat je altijd een 2e afspraak moet maken

netjes, vlot en vriendelijk.

Ik ben altijd netjes en prima geholpen. Ook was er ruimte om mijn vragen en eventuele angsten te bespreken.

Uitstekende service en zeer vriendelijke mondhygiëniste!

Prima geholpen!

prima en professioneel behandeld.

Onvriendelijk

Tandarts niet klantvriendelijk,niet gastvrij en chagrijnig. Omgang ging matig terwijl hebben we goede ervaring bij deze praktijk.

al vanouds een betrouwbaar adres

ondanks verhuizing naar andere plaats, inmiddels geen redenen gevonden om van tandarts te wisselen. De bejaarde vullingen houden het nog steeds uit tot de nieuwste ontwikkelingen (implant) uiterst prettige communicatie per mail en telefoon

Zeer prettig

Was bij mondhygiënist. Zij heeft mij zeer zorgvuldig behandeling.

zeer goed

ik ben super geholpen

Vriendelijk personeel , vakbekwaam personeel!

Ik heb die overstap hier in Culemborg Mondzorg gemaakt. Mijn eerste bezoek met mijn mondhygiëniste was , RUSTIG EN PRETTIG , AANDACHT VOOR DE BEHANDELWIJZE, EN BEN ZEER TEVREDEN OVER HAAR WERKWIJZE, EEN AANRADER voor degen die bang angstig of geen fijne behandeling gehad hebben..

Geweldig!!!

Zoo n super lieve aardige begripvolle arts Theo!! Geweldig!!

Met zorg behandeld, kon snel terecht voor afspraak

Kon meteen dezelfde dag terecht, en ik ben met zorg en geduld door de mondhygiëniste behandeld.

Bij de narcodent angsttandarts begonnen vorig jaar. Een super ervaring. Daarna bij de preventieassistente Roshwita geweest, met zweet in mijn handen ging ik weer. Wat een lieve vrouw, veel geleerd en ze stelde mij op mijn gemak. Wat een geruststelling. Dan natuurlijk tandarts Eline! Wat een lieve, kundige warme vrouw. Denkt mee met je in oplossingen. Ook krijg je eerst financieel plan te zien voordat je een besluit neem. Zij stelde mij keer op keer op mijn gemak. Ik ben weer voor controles gedaan. Ik durfde zelf voor de volgende stap te gaan, een doorzichtige beugel. Eline en haar team, ik heb Sanne en Leonie ook gehad en net als Eline stellen zij op mijn gemak, werken kundig en geven goed advies. Ik durf weer te gaan! Bedankt voor jullie hulp en tot de volgende controle. Ik durf weer!

Prettig, kort en krachtig

Prettig, kort en krachtig

Korte wachttijd en prettig geholpen

Ik werd keurig op de afgesproken tijd geholpen. Personeel is vriendelijk.

Een enorme teleurstelling…..heb er ook een klacht over ingediend.

In de zorg gaat het om vakmanschap en vertrouwen vind ik. Ik kwam bij dhr Rinck met een ontsteking in de mond, uit de foto bleek dat alle tanden getrokken moeten worden, op zich geen prettige boodschap. Echter hoe dhr Rinck de boodschap bracht vond ik ronduit onbehouwen! Op mijn vraag of ik misschien een antibiotica of pijnstillers kon krijgen, kreeg is als antwoord dat hij dat onnodig vond, hielp niks….. Volledig verbouwereerd vroeg ik nog of het tanden trekken onder narcose kon plaatsvinden……antwoord was: dan zit u hier op de verkeerde stoel! Mijn mening is dat er maar 1 iemand op de verkeerde stoel zit bij Mondzorg Culemborg en dat is dhr Rinck zelf. Hij past totaal niet in het juist zo fantastische totale team van Mondzorg Culemborg!

Tot op heden een goede ervaring

Vakkundig

Ik heb al jaren goede ervaringen met Mondzorg Culemborg. Professioneel en vakkundig. Nog nooit na een behandeling last gehad.

Snel en zorgvuldig

Ik kwam voor een reguliere controle en ben zorgvuldig behandeld en met 10/15 minuten stond ik weer buiten. (Zonder gaatjes. ;) )

Positief

Snel ern afspraak. Vriendelijke mensen. Positief over totaal

Heel goed en fijn

Alles werdt duidelijk verteld wat poppy ging doen dus ik ben uiters tevreden

Geweldig.

De angt van mijn dochter is volledig weg na een bezoek aan Sanne . Zo lief en gezellig, waardoor het voor haar meteen goed voelde. De tranen bij het binnenkomen waren snel verdwenen . Ze ging zelfs lachend de deur weer uit. In een woord geweldig. Dank je Sanne.

Positieve ervaring

Ik vind naar de tandarts gaan niet erg leuk maar ze was super vriendelijk en informeerde mij goed over wat ze ging doen en deed het zorgvuldig en voorzichtig.

Prima op tijd en goede behandeling

n.v.t

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.