Prettige sfeer

Door omstandigheden kreeg ik in 1 maand met drie tandartsen te maken. Onderling verschilden zij wel van mening, wat wel natuurlijk is. Ieder werkt immers op zijn/ haar eigen manier. Overall was de behandeling goed en was iedereen om mij heen erg vriendelijk

Super!

Ontzettend kundig en vriendelijk personeel. Ze nemen ook echt de tijd voor je!

Het enige wat ik jammer vindt is dat er zo weinig info gegeven is over de behandeling en de tijd erna

Goede persoonlijk behandeling

Zie hier boven

Er word heel goed omgegaan met me angst voor de tandarts. Heel aardig personeel

ervaring is goed. behandeling was goed. BVD.

Was Prima.

Het was een fijne ervaring, maar als specialist weten hun beter wat er moet gebeuren en dat hoeven ze niet aan mij te vragen. Ook moest ik formulieren opnieuw invullen die hun opgestuurd hadden omdat het de verkeerde waren zonder rondjes. Was bij Narcodent in hun gebouw.

Prima geholpen door Mirjam. Is bekwaam en luistert goed.

Zie hierboven.

Nemen de tijd,er word niks afgeraffeld

Perfect!!!!

Een geweldig team

Goede info, vooraf, tijdens en erna. Beter kant niet ;-)

Goede zorg, duidelijke uitleg

Mirjam geeft duidelijk aan wat ze gaat doen, wat het verschil is tussen haar werk en dat van de tandarts en welk vervolg er komt. Ze neemt ruim de tijd voor de afspraak.

Mn oordeel over Eline is n dikke 10+ ondanks dat tandartsbezoeken niet bepaald mijn hobby zijn..

Helaas is mijn gebit door diverse (medische) oorzaken een flink ramp gebied en ben ik door nare ervaringen in het verleden met andere tandartsen behoorlijk " beschadigd ". Naast dat Eline cosmetisch gezien echt meer dan prachtig werk weet af te leveren weet zij me door de meest rottige behandelingen heen te slepen en heeft ze ook magische handjes als het gaat om verdovingen zetten (iets wat bij mij helaas erg vaak, deels of zelfs geheel mislukt bij andere tandartsen) Ze heeft een drukke agenda maar dat neem ik graag voor lief als ik er maar een plaatsje in bemachtigen kan indien het (helaas) weer tijd is voor controles of behandelingen. Een zeer kundig tandarts die altijd prachtig werk weet te leveren maar ook erg goed om weet te gaan met angstige patiënten door steeds te vertellen waar ze mee bezig is, bij pijnlijke behandelingen aftellen waardoor je nog net even weet vol te houden en iemand die eerlijk is over wat je kunt verwachten van een behandelingen, langer termijn prognoses en wat de kosten zijn van behandelingen waardoor je niet voor verassingen komt te staan. Een dikke aanrader (maar nou ajb niet allemaal haar agenda vol bombarderen want ik blijf zelf nog erg graag en lang haar patiënt ;p ) Dus .. als je niet houdt van naar de tandarts gaan maar er toch graag het beste van maken wilt als het zover is dan zit je hier op de goede plek. (Dankjewel voor al je goede zorgen Eline)

Positief maar duur.

Iedereen was even aardig en de afspraken waren snel gemaakt, tot ik een wortelkanaalbehandeling nodig had. Daarvoor was er een maand wachttijd en de offerte was extreem hoog tov de gemiddelde prijs daarvoor.

houd aan de afspraak

afspraak word duidelijk aangehouden tijd etc

Prima werk

Goede adviezen van de mond hygiëniste en een blinkend schoon gebit! Super

Goed!

Altijd perfect

Receptionisten klantvriendelijk, tandarts onvriendelijk

Omgang niet als prettig ervaren door desbetreffende tandarts. Tandarts zegt geschrokken te zijn. Rare manier van aanspreken, in gesprek zijn met patient

Zeer goed en met zorg ben ik behandeld

zeer goed

De dames aan de receptie zijn vriendelijk De tandarts is vriendelijk en ervaren. Haar assistente ook. De behandel kamers zien er tip top uit.

Afspraak voor m'n moeder van 88 jaar. Voor 't eerst bij mondzorg. Moest de intake op papier invullen. Had handig geweest als ze dit vantevoren hadden aangegeven zodat ik het medicijn overzicht mee had kunnen nemen. Verder alles prima.

Vrolijke mondhygiënist, goede tips

De mondhygiënist was vrolijk, legde veel uit en gaf goede tips. Het was een plezierige en goede behandeling.

professionele en pretiige behandeling

Fijn, goed contact.

De tandarts legde goed uit wat ze ging doen. Als ik een vraag had antwoordde ze ook duidelijk.

fijne tandarts

Wordt er altijd fijn behandeld door Tandarts J.Mesman.

De Raaf 13

4102 DG Culemborg

Over Mondzorg Culemborg

Mondzorg Culemborg heeft in september 2011 haar deuren geopend. In de moderne praktijk met 6 behandelkamers werken meerdere tandartsen en assistenten samen met een implantoloog en een mondhygiëniste. Het team is inmiddels uitgegroeid tot een zeer professioneel en hecht team. Tevens heeft Mondzorg Culemborg een ideale ligging vlakbij het centrum en station van Culemborg.