Snel en vakkundig van de pijn af

Snel en pijnloos is mijn kies getrokken

Altijd persoonlijke aandacht en goed advies

Ze denken met je mee, wat fijn is.

Fijn

Heel fijn, rustige benadering Lekker gevoel Als je gebit weer schoon is!

Goede behandeling en vriendelijk personeel

Goede behandeling en vriendelijk personeel

Deskundige medewerkers en aandacht voor de mens achter de patiënt

Fijn dat er even een kort praatje over mijn welbevinden werd gehouden.. en dat de tandarts even ingeschakeld werd bij twijfel door de mondhygiënist. Ik kon daarvoor gewoon in de behandelstoel blijven zitten. Top!

Zoals altijd goed geholpen

Zie bovenstaande

Altijd goede uitleg en behandeling zonder stress van beide kanten.

Altijd goede uitleg en behandeling zonder stress van beide kanten.

Heel goed over te vrede

Goede voorlichting, rustige en ontspannen persoon die mij geholpen heeft, de naam ven hem weet ik niet,maar ben tot nog toe zeer te vrede.Mijn hartelijke dank daar voor. Groeten Teus Hoeke

Goed, professioneel en op tijd geholpen

Goed, professioneel en op tijd geholpen

prima mondzorg, in de wachtruimte valt niets te lezen tijdens het wachten

zie hierboven

Geweldig!

Sinds ik buj mondzorg Hank ben ga ik met een glimlach naar de tandarts! Altijd een vrolijk praatje en halen alle angst weg. Medisch heel goed onderlegd en alle vragen worden beantwoord. Vakkundig en gezellig! Weg angst voor de tandarts!

Vriendelijk en snel.

Toen ik met een afgebroken kies me aan de balie meldde, was er meteen begrip voor het ongemak en kon er snel be/gehandeld worden.

kundig personeel

ontzettend goede tandartspraktijk

Fijn geholpen

Altijd een vriendelijk ontvangs

Het was een prettig consult!

Fijn dat het consult op 1 plek was. Jannie en Caty van Rijsewijk werkte goed samen.

prima behandeling

profesioneel en kundig

fijne medewerkers die je deskundig helpen.

fijne mensen, relaxte omgeving en deskundige beoordeling

Vriendelijk en duidelijke uitleg kundige behandeling

Zoals hierboven omschreven

Zeer prettig

Je wordt goed behandelt door deskundig personeel

Fijn geholpen

Ik kreeg een andere mondhygiëniste. Ze legde alles keurig uit en luisterde naar me. Bij pijn stopte ze gelijk. Ik hoop dat ik haar de volgende keer weer krijg.

Goed geholpen, duidelijke communicatie en vriendelijk personeel.

Toen ik zenuwpijn had snel geholpen, terwijl ik niet bij de praktijk bekend was. Daarna een intake gehad, later gebitsreiniging en een afspraak. Goed geholpen, de communicatie is duidelijk en de mensen vriendelijk.

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!