Prima geholpen

Gewoon goed en op tijd.

رائعة

عمل متقن

Kundige tandarts

Communicatie wat betreft taal kan beter. Gebrekkig nederlands. Is dan moeilijk te verstaan met ook nog mondkapje op.

Waren er voor de eerste keer en is prima bevallen, vriendelijke mensen en ook nog even tijd voor een praatje.

erg goed en kom er al van kleins af aan

stuk tand afgebroken. gebeld en kon zelfde dag nog komen. tand binnen 15min gemaakt. top!

Fijne omvang en benadering. Werkt geruststellend ( voor mij ).

vriendelijke en vakkundige behandelingen

Top,

Was al snel op m'n gemak ondanks ik heel bang ben voor tandartsen. Ontzettend veel geduld met mijn dochtertje van 2 die voor het eerst kwam wennen. Ben heel blij dat ik ben overgestapt.

Snel en goed geholpen!

Kroon eraf binnen 1 dag een afspraak en direct goed geholpen super fijn!

Heel fijn geholpen

Zeer deskundig, vriendelijk en goede behandeling

Het is zelfs gezellig, leuke contacten

Bijna geen wachttijd

Deskundig en vriendelijk

Deskundig en vriendelijk

Goede sfeer

Zowel Caty als Nikita doen erg hun best om je op je gemak te stellen. Heel fijn.

Veel last van mijn kies! Mijn vermoeden dat de kies getrokken moest worden werd gelukkig niet bevestigd door Ta Romero. Ontstoken tandvlees en een niet zo stevige vulling was de reden van mijn last.. Bezoekje aan de MH een dag later en na mijn vakantie een nieuwe vulling. Ik kan met een gerust hart op vakantie!

Snel en professionele tandarts

Buitengewoon TOP

nachtmerrie bij mondhygiëniste

moet me toch iets van het hart. Toen ik binnenkwam zei ik van te voren dat mn tandvlees vreselijk ontstoken was dus opgepast. Nou het was vreselijk. Ondanks mn gekreun bleef ze doorgaan. Nu weet ik dat dat tandsteen weg moet maar normaal is het al pijnlijk maar nu ging ik door de grond van de pijn. Het voelde alsof ze op mn zenuwen stond te rammen. Ik heb 5 kinderen gebaard dus ik weet heus wel wat pijn is. Eenmaal klaar zei ik dat het vreselijk pijn had gedaan en toen kreeg ik "ja het was ook erg ontstoken" Beetje compassie was wel fijn geweest. Ik ben behalve een mond met tandsteen namelijk ook een mens. De rest van de dag bleef het bloeden in mijn mond en de volgende dag werd ik wakker met bloed in mn mondhoeken. Nee het was een slechte ervaring, ik heb wel betere ervaringen gehad met mondhygiënisten. Sorry voor deze klaagzang maar ik moest het even kwijt.

Pijnloos :))

Sena en Caty doen uiterste best. Top!

Rustig en goed

Alles is goed.

Super service en veel expertise

Vriendelijk. Veel expertise. Bij nood snel in te plannen. Alles is top!

zoals altijd prima

altijd prettig

Heel vriendelijk behandeld

Ondanks dat ik al jarenlang een enorme angst heb voor een bezoek(een jeugdtrauma)aan de praktijk weten jullie mij toch op mijn gemak te stellen.

Ik hief geen angst te hebben,tandarts neemt alle tijd voor me.

Weinig uitleg en soms hardhandig

Er was een assistente, die geen assistente bleek, ze ging plotseling tandsteen weghalen. Lijkt mij netjes om even aan te geven of er iemand bij is die het vak leert. Daarbij vind ik dat er hardhandig te werk gegaan wordt, soms steken ze met de haak in je tandvlees zonder te verblikken of sorry te zeggen. Niet eerder meegemaakt bij andere tandartspraktijken.

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!