vriendelijk, goede uitleg, bekwaam

Fantastisch

Heel klantvriendelijk, persoonlijke belangstelling, heel vriendelijk, ook assistent. Ga er graag heen. ben al heel veel jaren tevreden over deze tandarts.

Relaxed

Voel me bij jullie op mijn gemak. Geen stress. Vriendelijk en gastvrij

Leuk personeel.

Jammer dat vervolg afspraak om te vullen bij caty lang duurt. Bijna 2 maanden. Maar dat is tevens een compliment voor haar. Iedereen wil bij haar in de tandartsstoel zitten schijnt.

Prima, maar kan beter.

Prima tandarts. Alleen heb ik na mijn bezoek last van gevoelige tanden en tandvlees, terwijl ik dat daarvoor niet had. Mogelijk door het reinigen en/of het verwijderen van tandsteen?

Een top behandeling!

De behandeling verliep voorspoedig, de tandarts stelde me gerust en zei het komt wel goed. Dit was al een prettige start. Het eind resultaat is perfect en voelt goed aan.

Goede service en alles mooi op tijd

Een prettige omgeving

Behandeling op tijd, heel vriendelijk , persoonlijke aandacht en deskundig .

Deskundige en ook vriendelijke tandarts.

Professioneel en correct

Zie boven

Ik ben vakkundig en vriendelijk geholpen

Je wordt goed, vakkundig, vriendelijk en heel belangrijk , netjes op tijd geholpen!

Goed en snel

Goed snel en mooi op tijd

Er was op korte termijn nog een gaatje in de agenda, heel fijn.

Er was op korte termijn nog een gaatje in de agenda, heel fijn.

Gewoon weer top

Zoals altijd wordt je daar top en vriendelijk geholpen

Altijd zeer klant vriendelijk

Zeer mooie en nette praktijk en je word altijd keurig behandeld.

zoals altijd gewoon weer 5sterren

Kundig, Prettige sfeer, heel relaxed.

Behandeling goed, maar 100 Euro voor een half uur vrij duur

Zie boven

Alles ok!

Alles ok!

Vriendelijk

Goed, vriendelijk en snel

heel prettig

vriendelijk ontvangst, betrokken, goed advies

Zoals altijd weer keurig geholpen

We gaan altijd met het complete gezin en dit loopt gesmeerd , op tijd, alles netjes nagekeken en afgerond

Prettige en deskundige behandeling.

Prettige en deskundige behandeling.

Heel klantvriendelijk

Ze werken netjes op tijd en tonen zich altijd heel betrokken. Ben iedere keer weer blij dat ik bij ze terecht kan.

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!