Tevreden

Implantaat is goed gegaan geen verschil met eigen tanden

Goed geholpen en vriendelijk

Vriendelijk behandeld

Duidelijke uitleg tijdens de behandeling.

Vriendelijk en vlot geholpen

Al jarenlang zijn de medewerkers vriendelijk en professioneel. De sfeer is over het algemeen ontspannen.

Fijne eerste indruk.

Dit was mijn eerste keer bij Mondzorg Hank en heb het prettig ervaren. Erg beleefd personeel.

Vriendelijk en correct

Deze mondhygieniste werkt accuraat, is vriendelijk en werkt op tijd. Kortom een goede 9

Er wordt rekening met je gehouden en goede uitleg.

SUPER

VEEL RUST, DUIDELIJK PRATEN, ALLES HEEL GOED UITLEGGEN EN HEEL GOED NAAR MIJ LUISTEREN. PROBLEMEN DUIDELIJK OPLOSSEN EN CHECKEN OF IK HET SNAP. BEGRIP VOOR MIJ ANGST.

Professionele behandeling en persoonlijke bejegening

Ik ben na een doorverwijzing voor een wortelkanaalbehandeling bij deze praktijk terecht gekomen. Afspraak kon snel worden ingepland. Goede uitleg en professionele behandeling. Ook vriendelijke assistente en vriendelijk personeel aan de balie.

Door de de gezellige z communicatie, vergeet ik de behandeling.

Goed en snel

Netjes en op tijd geholpen door vriendelijke mensen

Alles oke

Vriendelijk personeel

Heel fijn

Nog steeds tevreden denk al 45 jaar

Zoals ik aangeef nog steeds heel tevreden Jannie is een topper en zolang wij komen hebben we haar

Aandacht voor de patient

Heel bekwaam, rustige uitleg en behandeling. Geeft duidelijk advies als er een behandeling plaats moet vinden.

Perfecte service

Ik had kiespijn en als patiënt van mondzorg Hank dezelfde dag al geholpen.

Klant vriendelijk

Altijd aandacht klant

Keurige praktijk

Veel uitleg en voorzichtige behandeling

prettig en pijnloos

Deskundig en fijn contact

prima behandeling

zie boven

Zeer netjes behandeld en volstrekt pijnloos.

Ik vind een bezoek aan de tandarts nooit fijn, maar het is nodig om mijn gebit te behouden.

Blij met de controle

Professioneel en goed geholpen

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!