Ik vind een bezoek aan de tandarts nooit fijn, maar het is nodig om mijn gebit te behouden.

Blij met de controle

Professioneel en goed geholpen

Vakkundig en prettig

Uitstekende praktijk

Snel geholpen bij kiespijn.

Erg goed

Leuke en welkome attentie. Wij zijn blij jullie klanten te zijn. Bedankt allemaal en we gaan altijd verder!!

Goede ervaring. Ik wordt netjes en professioneel geholpen

Goede ervaring. Ik wordt netjes en professioneel geholpen

Vriendelijk en gastvrij

Niemand roept "Hoi, hoi" als die naar de tandarts moet, maar hier kan je met een gerust hart naar toe gaan

Goed en snel geholpen

Prima uitleg over de staat van het gebit en tandvlees.

De mens komt eerst, staan altijd klaar!!

Goede, fijne behandeling

Is altijd goed

Altijd vriendelijk

Zeer vriendelijk ontvangst . Mooi op tijd zeer tevreden

Prima behandeling.

De afspraak werd gewijzigd in overleg, prima. Prima behandeling.

Gewoon goed

Prettig , klantvriendelijk meedenkend en deskundig

Heel goed

Heel goed ze hadden een plaatje over die middag en hadden gebeld of ik kon komen inlaatspruitstuk van de week erop wanneer ik mijn afspraak had staan. Ik was thuis en kon dus mijn afspraak eerder gedaan.

Heel goed en snel geholpen

Ben heel goed en snel geholpen

Een goede behandeling en een fijne verzorging

Goed geholpen

Ik wordt altijd heel fijn geholpen.

Ik wordt altijd heel fijn geholpen. Er wordt goed uitgelegd wat er gedaan gaat worden. Ik ben zeer tevreden.

Deskundig en vriendelijk met aandacht

Zie boven

Goed geholpen.

Vriendelijk, kundig

Spreekuur loopt op tijd.

halfjaarlijkse controle, keurig op tijd en verzorgd

Mijn halfjaarlijkse controle was zoals altijd weer netjes op tijd en goed verzorgd

Heel fijn!

Heel fijn bezoek samen met mijn dochter! Ze leggen alles goed uit en stellen je heel erg op je gemak.

Heel fijn en goed.

Het is een fijne tandarts, die ook altijd bereid is om vragen te beantwoorden. Ze is ook prettig in de omgang.

Top goed

Goed kan niet beter

Het gevoel dat mijn gebit in goede handen is

Wat mij opvalt is de gemoedelijkheid waar in het team werkt en uiteraard kwalitatief goed.

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!