Uitstekend geholpen

Netjes op tijd. Vriendelijke behandeling.

Goed geholpen En informatie gegeven

Mijn ervaring isgoed

Mooi op tijd

De tandarts is zeer goed

Ik vindt het fijn dat de tandarts zich uitspreekt Over wat ze kan verbeteren aan het gebit van de patiënt,

Niet goed

Ik had een nieuwe tandarts die alleen maar wat heeft gekeken en verder niets. Tot 3 jaar terug had ik een vaste tandarts waar ik erg over te spreken was. Zijn naam weer ik even niet het was Iemand uit Oost Europa aan zijn accent te horen. Hij deed altijd tandsteen verwijderen en tanden polijsten. Hij werkt niet meer bij jullie en heb nu steeds een andere tandarts waar ik niet over te spreken ben. De tandarts van deze week heeft dus niets gedaan behalve kijken of er geen gaatjes zijn en verder mij doorverwezen naar een mondhygiënist om tandsteen te verwijderen. Polijsten heeft ze ook niet gedaan.

Rustige fijne ervaring

Alle tijd en rust wordt genomen. Persoonlijke benadering en interesse. Je bent op je gemak. Alle lof!

Heel goed

Ben extreem bang voor tandarts en ze stellen me iedere keer gerust. Zowel tandarts als zijn assistente Deze praktijk is een aanrader zeker voor mensen met extreme angst voor de tandarts. Goede uitleg nemen de tijd maken een grapje om je gerust te stellen.

Prima geholpen weer door de tandarts en mondhygiëniste

Prima geholpen weer door tandarts en mondhygiënist

De behandeling is prima gegaan

Ben zeer te verder hoe het is opgelost.

Vriendelijk

Probleem met een kies. Afspraak binnen korte periode. Kreeg vooraf goede informatie wat de behandeling inhield.

Goede tandarts

Goede uitleg fijn geholpen!! En dat ik er zo gauw tussen door kon met mijn gebroken tand!! Heel blij mee!

Uitstekend zoals altijd

Persoonlijke benadering en zeer deskundig

Heel prettig

Super snelle service. Heel prettig en snel probleem opgelost. Top dank jullie wel Hele fijne vakantie allemaal

Altijd prima bij Jaanie, erg deskundig

Je wordt altijd prettig en professioneel geholpen door Jaanie

Goede kwaliteit en prettige benadering

Goede kwaliteit en een prettige benadering vanuit de professionals.

Fijne tandarts

Begripvol, rustig en neemt de tijd

Goede ervaring met de tandarts.

Goede ervaring met de tandarts.

Correcte sfspraken en goede deskundige afhandeling

N.v.t.

Goed en professioneel

Goede en kundige tandarts

Goed geholpen zeer tevreden

Goede behandeling tevreden

geweldig geholpen

Geweldig geholpen zoals altijd ! Rustig en bekwaam .

Klantgericht en vriendelijk ,goede adviezen

Snel en goed

Ik ben gelijk geholpen, en het is ook gelijk helemaal opgelost

Rustig de tijd duidelijke uitleg.

goede uitleg over wat er te gebeuren staat.

Snel en vakkundig geholpen

Altijd vriendelijke ontvanst. Indien nodig wordt je snel geholpen. Goede uitleg en overleg voor de behandeling.

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!