super fijne ervaring

ik kon er snel terecht. fijn geholpen.

Prima als altijd

Prima als alle jaren al

Pijn loos door de wortel kanaal behandeling gekomen !

Top !

Net en prima bedrijf

Prima bedrijf netjes en goed geholpen

top

Op tijd en prettig geholpen

Zoals altijd keurig en prettig behandeld.

Vriendelijk en empatisch

Men is goed gestemd en vraagt hoe het gaat. Verder is de behandeling naar wens verlopen.

Goed geholpen

fijn geholpen

Mijn ervaring in een woord GOED.

Heel Goed.

ben erg goed geholpen.

ben erg goed geholpen en er werd rekening gehouden met mijn angst.

Super, voor zover het bij de tandarts super kan zijn ( smiley met zonnebril )

Altijd met zorg , praatje , uitleg en overleg.

Proffesioneel

We zijn gewend bij een andere praktijk dat de halfjaarlijkse controle zo gedaan is. Nu lekker gepolijst en goed nagekeken

uitstekende behandeling

Kon snel behandeld worden en dit is vakkundig en professioneel uitgevoerd. Eerlijk gezegd had ik ook niet anders verwacht want ik ben minstens al 20 jaar "klant"bij jullie.

Herl goed !

Hele aardige tandarts en assistente.

Vulling was plotseling afgebroken en ik zou op vakantie gaan. Toch snel een afspraak kunnen plannen en toch op tijd met een goede vulling naar Schiphol gegaan

Heel goed

Goede uitleg

Niet tevreden

Toen ik jaren geleden voor het eerst als patiënt naar mondzorg Hank ging was ik zeer tevreden met alle rust werd ik behandeld (gezien ik bang ben voor de tandarts) maar tegenwoordig lijkt het wel een fabriek die zo snel mogelijk zo veel mogelijk geld wil verdienen en minder belang voor hun patiënten heeft.

Heel goed!

Ik vind mijn tandarts heel erg goed! Alles wordt altijd netjes uitgelegd voor en tijdens de behandeling. Verder een fijne tandarts en goede assistenten.

Vriendelijk en erg bekwaam

Vriendelijk en denken mee. Erg tevreden

Snel geholpen nav klachten en pijn gebitsprothese

Top tandartsen

Een meedenkende organisatie en deskundig

Heel fijn team.

Alle medewerkers aardig en correct.

Goed contact

Er wordt goed geluisterd naar je wensen en opmerkingen.

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!