Alles ging op rolletjes.

Van afspraak t/m behandeling alles goed geregeld.

Goede ervaring zoals altijd keurig op tijd en vriendelijk en correct.

Goede mondzorg

Goede ervaring van mondzorg in breedste zin van het woord om telkenmale vanuit Rotterdam naar Hank te rijden. Top.

De deskundigheid en de manier waarop de behandeling plaatsvindt is meer dan voortreffelijk

6tanden laten trekken en 2kiezen alles werd netjes uitgelegd

Prima behandeling

Zie boven

Duidelijke en vriendelijk. Goede ervaring.

Goed.

Fijne mensen, goed gewerkt

Fijne mevrouw die voorzichtig met me deed :-)

Fijne praktijk

Ik kom hier al een aantal jaren en ben tevreden! Vriendelijke medewerkers.

alle aandacht voor de patient

Goed gedaan

Tandsteen verwijderd en geen bloedend tandvlees...!

Deskundige én betrokken zorg!

Ik wil hierbij persoonlijk tandarts Romero bedanken voor zijn hulp. Deze tandarts is deskundig, betrokken, rustig én empatisch. Alle lof voor hem.

Hay

Hay

Super fijne benadering en naast goede uitleg vooraf, ook gelukkig goed resultaat.

Super goede uitleg vooraf en goede oplossing.

Prima behandeling in een ontspannen sfeer.

Prima behandeling in ontspannen sfeer

Lag in de stoel bij de tandarts voor controle En ze zei stoor je je niet aan je scheve voortand Want die kan ik mooi maken met componsiet Ze deed een proefje , en ik was gelijk verkocht Om het te laten doen Inmiddels laten doen en ben er zo gelukkig mee Zo leuk dat er een tandarts is , die meedenkt aan Het verbeteren van je gebit Ik had deze tandarts nog nooit gehad , en hou er Zeker van dat een tandarts meedenkt met frisse blik , dank je wel mevrouw van Rijswijk

Prima behandeling

Super heel ervaren tandarts

Heel ervaren tandarts verteld wat ze gaat doen Heel professioneel

Altijd fijn contact en snel en adequaat handelen.

Deskundig en vriendelijk

Fijn geholpen door vriendelijke en deskundige specialisten

Perfecte behandeling

Goed behandeld; pijnloos en efficiënt. De mondhygiëniste vertelt eerst wat ze gaat doen voordat ze aan de slag gaat. Nog goede tips meegekregen bij vertrek.

vriendelijke

vriendelijke en snel geholpen en kan ook snel terecht

Fijne tandartspraktijk

Een fijne praktijk waar ze alle tijd voor je hebben, goed advies geven en met je meedenken.

Warmondplein 3 a

4273 EC Hank

Over Mondzorg Hank

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Mondzorg Hank zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!