Fijn en goed

Goede tip gekregen voor mijn ‘protheses’

In één woord Uitstekend!!!!!

Een afgebroken tand of vulling weet ik niet, gebeld en kon dezelfde komen. Ik werd door een hele goede fijne tandarts geholpen en de tand was perfect gerepareerd. Volgens mij was zijn naam Stefan maar weet het niet meer voor 100 procent. Voor mij was hij nieuw, onze vorige tandarts was Peter Kirsten.

Prettige omgang

De ontvangst en de adviezen zijn goed. Er is een traject uitgezet waar ik vertrouwen in heb.

prettig geholpen, en, belangrijker nog, geen pijn meer

Prima, zeker ten opzichte van het verleden.

Voorheen patiënt geweest bij Peter Kirsten gedurende vele vele jaren. Nu bij de nieuwe tandarts komt deze tot de ontdekking dat mijn gebit slecht is, terwijl ik elk half jaar naar Kirsten ging en 3x daags mijn gebit uitgebreid poets.

Vriendelijke mensen en duidelijk

Weer prima voor mekaar

Vriendelijke en kundige mensen

Na jaren nog altijd een prettige praktijk waar je met aandacht geholpen wordt.

Prima geholpen

Kon snel terecht, ben goed geholpen en heb van tevoren veel uitleg gehad. Er was begrip voor mijn angst en er werd direct gereageerd toen ik pijn aangaf.

Fijne tandarts

Fijne tandarts helpt je erg goed . Kan alles met hem bespreken . Hij geeft goede raad .

Vriendelijk en snel

Vriendelijke ontvangst, geen lange wachttijd en snel geholpen.

Kalm en rustig iemand.

Daar ik snel kokneigingen heb, heeft ze rustig de behandelingen uitgevoerd

Vriendelijk, deskundig

Ik werd vriendelijk ontvangen. Daarna deskundig geholpen en uitgebreid uitleg gegeven aan mij wat het vervolg traject gaat zijn

Vriendelijk en kundig

Vriendelijk en kundig alleen de prijzen van een behandeling rijzen de pan uit dat is het enige nadeel .

Heldere uitleg en zeer vriendelijk geholpen.

Erg prettig

Zoals altijd een prettige ervaring

Goed!

Prima en aardige tandarts! Met afspraken maken vriendelijk geholpen!

Altijd goed verzorgd!

Elk half jaar een tripje naar mondhygiënist en tandarts. Goede zorg, advies en een vriendelijk woord. Met een stralende glimlach weer huiswaarts.

Jammer dat ik Monique niet zag vij de laatste visite

Een deskundige mondhygiëniste

Relaxt

Ik ben heel goed geholpen door Floor.

Fijne tandarts die duidelijk uitlegt wat ze doet

Tandarts Stephanie, is een fijne tandarts die tips geeft over gebitsverzorging. En meedenkt met de vragen die we hebben. Ze vertelt vooraf wat ze gaat doen. Vooral ook voor de kinderen erg fijn.

Zeer stelde me gerust

Ik werd zeer snel geholpen geen drie. Maand maar zes weeken

Geweldig goed

Het was gewoon heel goed gegaan bedacht voor jullie zorg

Kundig en vrendelijk

X

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.